Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe’ye veda ediyor: Brighton milli futbolcu ile anlaştı

Milli Takımın ve Fenerbahçe’nin vazgeçilmez isimlerinden Ferdi Kadıoğlu bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Brighton kulübüyle prensipte anlaşma sağladı. İngiliz ekibi Fenerbahçe ile bonservis konusunda da son aşamaya geldi.

15.08.2024-17:09 - (Son Güncelleme: 15.08.2024-17:31) Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe’ye veda ediyor: Brighton milli futbolcu ile anlaştı

Brigton Ferdi Kadıoğlu flörtünde mutlu son çok yakın. Fenerbahçe ve Milli Takım'da sergilediği performansla Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgisini çeken Ferdi Kadıoğlu için yeni bir transfer iddiası gündeme geldi.

Brighton Ferdi ile prensipte anlaşma sağladı

Ünlü spor muhabiri Fabrizio Romano'nun haberine göre, Milli futbolcunun İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton ile tüm kişisel şartlarda anlaşma sağladığı öne sürüldü. 

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe’ye veda ediyor: Brighton milli futbolcu ile anlaştı

Bonservis pazarlıkları son aşamada

NTV'de yer alan habere göre; Haberde, Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig'de forma giymeyi arzuladığı belirtilirken, iki kulüp arasında bonservis bedeli konusunda görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe kariyeri

Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli formayı 6 yıldır giyiyor. Bu süre zarfında 203 maçta sahaya çıkan Kadıoğlu, 18 gol ve 22 asistlik bir performans sergiledi. Transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlanması durumunda Kadıoğlu'nun Premier Lig'e adım atabileceği konuşuluyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal