Fenomen Polat Çifti ve Candan Kardeşler Hakim Karşısına Çıkacak: Hapis Cezası İstendi!

Yeni adli yılın başlamasıyla birlikte adliyelerde yoğun mesai başlıyor. Fenomenler, kara para davasıyla bu hafta mahkeme karşısına çıkacak. Dilan-Engin Polat çiftine 20'şey yıldan 40 yıla kadar, Candan kardeşlere ise 8 ile 44 Yıl arasında hapis cezası isteniyor.

03.09.2024-12:34 - (Son Güncelleme: 03.09.2024-12:34) Fenomen Polat Çifti ve Candan Kardeşler Hakim Karşısına Çıkacak: Hapis Cezası İstendi!

Kara para aklama ve suç örgütüne üye olmak suçlarıyla yargılanan fenomenler bu hafta hakim karşısına çıkacak. Fenomenleri hapis cezası bekliyor.

Dilan-Engin Polat Davası

Güzellik merkezleri olan ve sosyal medya paylaşımlarıyla adını sıkça duyuran Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ında aralarında bulunduğu 28 şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlanmıştı.

Hazırlanan iddianamede ''suç işlemek, örgüt kurmak ve yönetmek, kara para aklama'' gibi suçlardan 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapis cezası istendi. Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 28 şüpheli 4-5-6 Eylül tarihlerinde hakim karşısına çıkacak.



Nihal-Bahar Candan Kardeşler Davası

Televizyonda yayımlanan moda programıyla ün kazanan ve daha sonra sosyal medya fenomeni olan Candan kardeşler, 16 Kasım 2023 tarihinde kara para aklama ve suç örgütüne üye olmak suçlarından dolayı gözaltına alınmıştı. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Bahar Candan ve Nihal Candan'ında aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında iddianame hazırlamıştı. 

Hazırlanan iddianamede Bahar Candan'ın 14 yıldan 44 yıla, Nihal Candan'ın ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Candan kardeşlerin yargılandığı davanın ilk duruşması 4 Eylül yarın yapılacak.



Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal