24.01.2022-12:04 (Son Güncelleme:24.01.2022-12:18)


1

Milli araya Sivasspor beraberliğiyle giren Fenerbahçe, Antalya'da toparlanmaya çalışacak.



2

. Futbolcularına üç gün izin veren takımın teknik direktörü İsmail Kartal, 26 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında Antalya'da yapacakları kampta takımı ayağa kaldırmayı amaçlıyor.



3

akımdaki sıkıntıları tespit ettiklerini, büyük bir hızla düzeleceklerini belirten İsmail Kartal, 'Çok kırılgan bir takımız. Skoru elimizde tutmayı öğrenmeliyiz. Tabelayı zenginleştiremezsek sıkıntı yaşarız. Sivas maçının ilk yarısındaki oyundan memnunum. Amacımız bunu 90 dakikaya yaymak.' ifadelerine yer verdi.



4

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın genel olarak savunma performansından memnun olduğu fakat hücum ve gol yolları anlamında oldukça memnuniyetsiz olduğu öğrenildi.



5

Bu nedenle İsmail Kartal'ın, Antalya'da özellikle hücum antrenmanları yaptıracağı ve gol yollarındaki problemleri çözmeye çalışacağı aktarıldı.



6

İsmail Kartal'ın yaptıracağı antrenmanlarla takımı yeniden fiziksel ve psikolojik açıdan güçlendirerek Süper Lig'de daha başarılı bir hale getirmek istediği belirtiliyor.



7

Ayrıca İsmail Kartal'ı çok zorlu bir fikstür karşılayacak.



8

Süper Lig'e dönüşte Fenerbahçe'yi birbirinden zorlu sınavlar bekliyor. Kadıköy'deki Başakşehir maçıyla başlayacak yedi maçlık periyotta, sarı lacivertliler GZT Giresunpor (D) Atakaş Hatay, Kasımpaşa (D), Trabzonspor, Aytemiz Alanya (D), İttifak Holding Konya ile karşılaşacak. Sarı Lacivertliler ilk yarıda bu süreci, 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile tamamlamıştı. Fenerbahçe'nin bu maçlarda göstereceği performans taraftarlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Sarı lacivertliler şimdiye kadar gösterilen performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR