Fenerbahçe’ye Ferdi’den Şampiyonlar Ligi piyangosu: 3 takviye yapılacak

Fenerbahçe, Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu’ndan gelecek 35 milyon euro’luk bonservis bedeliyle 3 noktaya takviye yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

25.08.2024-16:05 - (Son Güncelleme: 25.08.2024-16:39) Fenerbahçe’ye Ferdi’den Şampiyonlar Ligi piyangosu: 3 takviye yapılacak

Fenerbahçe, ağustos ayının son haftasında transfer operasyonlarına hız vermeye hazırlanıyor. Uzun süredir devam eden transfer sürecinde, Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transferi gerçekleşti. Sol bekteki bu önemli ayrılığın ardından, Sarı-Lacivertliler’in transfer stratejisi netleşti. Kadıoğlu'nun 35 milyon euroya transfer olmasıyla, Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefleri belirginleşti. Bu hedefler arasında özellikle Fred'in yerine alternatif bir oyuncu arayışı, 6 numara ve sol bek transferleri öne çıkıyor.

Souza'nın Transferi ve Medina'nın Durumu

Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un da ismi geçtiği Brezilyalı 6 numara Vinicius Souza için Sheffield United'a resmi ilgi mektubu gönderildi. 25 yaşındaki ön libero için İngiliz ekibinin 12 milyon euro civarında bir bedel talep ettiği belirtiliyor. Souza'nın transferinin gerçekleşme ihtimali yüksek görülüyor.

Fenerbahçe’ye Ferdi’den Şampiyonlar Ligi piyangosu: 3 takviye yapılacak

Fenerbahçe'nin ofansif profilli orta saha oyuncusu Cristian Medina için Boca Juniors'a yaptığı 11 milyon dolarlık sözlü teklif ise Arjantin ekibi tarafından reddedildi. Boca Juniors, Medina için 20 milyon dolar talep ederken, Fenerbahçe'nin bu transferi 15 milyon dolara bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

Sol Bek Arayışı: Chillwell ve Alonso

Chelsea'nin rekor harcamaları sonrasında kadroda düzenlemelere gitmesiyle birlikte, 27 yaşındaki sol bek Ben Chilwell'in piyasa değeri 28 milyon euro olarak belirlendi. Chilwell, Premier Lig'de kariyerine devam etme arzusunda ve Fenerbahçe bu oyuncu için nabız yokluyor.

Öte yandan, 33 yaşındaki sol bek Marcos Alonso'nun Barcelona'dan ayrıldığı ve şu an serbest olduğu belirtildi. Alonso'nun dinamik performansı konusunda bazı şüpheler bulunmakla birlikte, stoperde de görev yapabilen deneyimli oyuncu, Fenerbahçe'nin ilgisini çekiyor. Alonso, Barcelona'dan önce Chelsea'de oynamış ve Mourinho'nun sevdiği tipte bir profil sunuyor.

Fenerbahçe'nin bu transfer sürecinde atacağı adımlar, takımın yeni sezondaki performansını belirleyecek önemli gelişmeler arasında yer alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal