Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Miguel Crespo takımın yeni teknik adamı Jorge Jesus hakkında konuştu

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezonun dikkat çeken isimlerinden biri olan Miguel Crespo, takımın yeni teknik direktörü Jorge Jesus ile çalışmanın çok iyi olduğunu söyledi ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istediklerini söyledi.

18.07.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-15:03)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun hazırlıklarını Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile sürdüren Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezonun en flaş isimlerinden biri olan Miguel Crespo’nun sakatlığını atlatmasının ardından nasıl bir dönüş yapacağı merakla bekleniyor.

Fenerbahçeli yıldız Miguel Crespo, geçtiğimiz sezonun son bölümünde ağır bir sakatlık geçirmiş ve ameliyat olması nedeniyle uzunca bir süredir takımdan ayrı kalmıştı.

Yeni sezon öncesinde Fenerbahçe’nin Miguel Crespo’nun oynadığı bölgeye transferler yapması ve mevcut kadrodaki orta saha oyuncusu sayısının fazlalığı nedeniyle Portekizli yıldızın takımdan ayrılma ihtimali de ciddi bir şekilde konuşulmaya başlanmıştı.

Ülkesi Portekiz’de Record Gazetesi’ne konuşan Miguel Crespo, Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un gelmesiyle başlayan yeni planlama, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig maceraları hakkında konuştu. Miguel Crespo, yapmış olduğu açıklamalarda ;


‘Jesus ile yolumun kesişmesi iyi oldu’

Jorge Jesus ile çalışmak çok ama çok iyi. Herkes onun çok saygın biri olduğunu ve birçok şampiyonluk kazandığını biliyor. Bu yüzden kariyerimin bu noktasında Jesus gibi bir antrenörle yolumun kesişmesi çok iyi oldu. Onunla birlikte çok daha iyi bir oyuncu haline geleceğim. Çok talepkar bir teknik direktör ve bu da oyuncuları için çok iyi. Jorge Jesus çok eğlenceli ve komik biri. Madalyonun iki yüzü var aslında. Sahada çok talepkar, çok istekli ve öyle olduğuna sevindim. Saha dışında, iyi huylu, nazik ve sakin bir adam. Onunla çalışıyor olmak harika bir deneyim.

‘Sakatlığımı tamamen atlattım’

Geçen sezon sonunda sakatlandım ve ameliyat olmak zorunda kaldım ama her şey iyi geçti. Zaten çok iyiyim ve çok daha iyi hissediyorum artık.

‘Hazırlık kampı çok iyi geçti’

Sezon öncesi çok iyi geçti. Yavaş yavaş hız ve güven kazanıyorum. Ne yazık ki sakatlığımdan dolayı Fenerbahçe'nin oynadığı 5 hazırlık maçının 2 tanesinde oynayabildim. Ancak, şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Niteliklerimi biliyorum ve önümüzdeki uzun sezonda takıma katkı sağlamak istiyorum.

‘Yeni sezonda daha fazla maç oynamak istiyorum’

Bu sezonki hedefim, mümkün olduğunca çok maçta oynamak, takıma yardım etmek ve kazanılacak şampiyonluğu kutlamak istiyorum. Buradayım işte. Şampiyonluklarla yaşayan, nefes alan büyük bir kulüpteyim. Bu sezon gidip kupalar kazanmalıyız.


Orta sahada rekabet artıyor!

Orta sahaya yeni oyuncular geldi. Bu transferler beni daha çok motive etti. Ben çok rekabetçi biriyim ve sağlıklı rekabetin tadını çıkarıyorum. Ne kadar çok kaliteli kadron varsa, sezon boyunca zorlukları o kadar iyi aşarsın. Güçlü bir planla şampiyon olacağımıza inanıyorum. Önümüzde birçok maç var ve hepimiz fırsat bulacağız.

‘Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istiyoruz’

Tüm takım Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak istiyor. Bu bir hedef ama şu an orayı düşünmüyoruz. Şu an tek düşüncemiz Dinamo Kiev. Geçersek, bir sonraki turu düşünürüz. Her zaman maç maç, tur tur gitmelisiniz. Her şey yolunda giderse Şampiyonlar Ligi grup aşamasına ulaşacağız, ki bu hepimizin hedeflediği bir şey. Şampiyonlar Ligi marşını dinlemeyi hayal ediyorum. Bu kulüp seviyesindeki en iyi organizasyon. Benim için Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bir hayal değil, bir hedef. Bunu başaracağımıza da inanıyorum.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal