Fenerbahçe'nin Transfer Gündemi Yoğun: Hala Umut Var!

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de şampiyon olmakta kararlı, Sarı-lacivertli yönetim transfer sezonunun bitmesine saatler kala hala umutlu. Fenerbahçe'den son dakika Anderson Talisca kararı, taraftarı şok etti. İşte Fenerbahçe'nin transfer gündemi...

13.09.2024-14:54 - (Son Güncelleme: 13.09.2024-14:54) Fenerbahçe'nin Transfer Gündemi Yoğun: Hala Umut Var!

Trendyol Süper Lig'de yaz sezonu transfer döneminin bitmesine saatler kala Fenerbahçe yönetimi gün boyu mesaisine devam ediyor.

Fenerbahçe, Arjantin devi Boca Juniors'da forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Medina için harekete geçti. Sarı-lacivert yönetimi 22 yaşındaki oyuncu ile Ocak ayında imza atması dahil her konuda anlaşma sağlamıştı. 

Arjantin Devi Transferde Zorluk Çıkarıyor

Antlaşma sağlanmasına rağmen henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fenerbahçe, Boca Juniors, takımını ikna etmek için çalışmalarına devam ediyor. Bugün transfer sezonunun son günü olduğu için bu transferin gerçekleşmesi zor görünüyor. 


Arjantin devi Boca Juniors, sezon sonuna kadar 22 yaşındaki yıldız futbolcuyu takımında tutmaya kararlı.

Arjantin basınına yansıyan haberlere göre, orta saha oyuncusu, Boca yönetimine transferin tamamlanması için baskı yapıyor. Futbolcunun, Fenerbahçe'ye gelmek istediği fakat takımının oyuncuyu sezon sonuna kadar transfer etmek istemediği aktarılıyor.

22 yaşındaki yıldız oyuncunun Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor olması, sarı-lacivertli yönetime umut veriyor.

Fenerbahçe Bu Kez Gözünü Talisca'ya Dikti

Fenerbahçe, bu sezon şampiyonluk hedefiyle transferlerinde istediği noktaya gelmeye çalışıyor. Kanarya, bu kez gözüne Al Nassr'dan ayrılacak olan Anderson Talisca'ya dikti. Sarı-lacivertli yönetim, Talisca için Suudi Pro Lig kulübünü 10 milyon Euro bonservisle ikna etti.


Sevinçten Havalara Uçtu

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Anderson Talisca'nın, Fenerbahçe'nin transfer teklifine sıcak baktığı hatta sevinçten havalara uçtuğu bildirildi.


Mourinho'nun Son Dakika Kararı

Ancak Fenerbahçe'nin, Talisca hayalleri çok uzun sürmedi. Teknik direktör Jose Mourinho, oyuncunun transfer edilmesinden vazgeçti.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal