28.01.2022-15:57 (Son Güncelleme:28.01.2022-16:55)


1

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vedat Muriqi, La Liga takımlarından Mallorca'ya kiralık olarak transfer oldu.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin transferini çok istediği Kosovalı golcü Vedat Muriqi ile ilgili çok kritik gelişmeler yaşanıyor.



3

Vedat Muriqi'nin transferini Fenerbahçeli taraftarlar dört gözle beklerlerken futbolcudan şaşırtan hamle geldi.



4

Vedat Muriqi yaptığı hamle ile Fenerbahçeli taraftarları büyük hayal kırıklığına uğrattı. Lazio formasını terleten futbolcunun, Mallorca'ya kiralık olarak transfer olduğu öğrenildi.



5

İspanyol ekibi Mallorca, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan ve sarı lacivertlilerin yeniden transferini çok istediği Vedat Muriqi ile anlaşma sağladı. Lazio ve Mallarco arasındaki görüşmelerde son pürüzlerin giderildikten sonra futbolcu için resmi açıklamanın kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor.



6

Vedat Muriqi futbol kariyerine Kosova'nın KF Liria takımında başladı. Ardından Arnavutluk'un Besa takımına transfer oldu. Sonrasında ise yine Arnavutluk'un Teuta takımına gitti. Teuta takımından 2014 yılında ülkemizde Giresunspor'a transfer oldu.



7

Giresunspor sonrası Gençlerbirliği ve Rizespor formalarını giydi.



8

2019 yazında ise Fenerbahçe'ye transfer oldu. Muriqi Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansın ardından İtalyan devi Lazio'nun yolunu tuttu. Şimdi ise İspanyol ekibi Mallorca'ya transfer oluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR