Fenerbahçe’nin Gündemindeki Cristian Medina İçin Boca Juniors’tan Açıklama: “Bizi Zorluyorlar”

Boca Juniors’tan Medina için Fenerbahçe’ye itiraf geldi.

06.09.2024-15:39 - (Son Güncelleme: 06.09.2024-15:39) Fenerbahçe’nin Gündemindeki Cristian Medina İçin Boca Juniors’tan Açıklama: “Bizi Zorluyorlar”

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Cristian Medina için Boca Juniors yöneticisi Mauricio Serna’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Serna, Arjantinli oyuncunun geleceği hakkında net bir bilgi olmadığını belirterek, "Bazı ülkelerde transfer piyasası hala açık, bu da bizi zorluyor" ifadelerini kullandı.

Serna’dan Cristian Medina Transferi Hakkında Çarpıcı Sözler: “Parayı Koyuyorlar, Oyuncularınızı Alıyorlar”

Boca Juniors yöneticisi Mauricio Serna, TNT Sports’a verdiği röportajda, transfer döneminin halen bazı ülkelerde açık olmasının kendilerini zor durumda bıraktığını söyledi. Serna, Fenerbahçe’nin ilgisiyle ilgili, "Parayı masaya koyuyorlar ve oyuncularınızı alıyorlar. Ancak Medina’nın bizimle kalacağına inanıyoruz" dedi.

Fenerbahçe, Medina Transferini Bitirmek İçin Son Günleri Bekliyor

Fenerbahçe, Cristian Medina transferini 13 Eylül'de kapanacak transfer sezonu öncesi bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli kulüp, Boca Juniors ile yapılan görüşmelerden pazar gününe kadar olumlu sonuç almayı hedefliyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal