Fenerbahçe'nin Avusturya kampı kadrosu belli oldu! Açıklanan liste taraftarların ilgisini çekti

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken Avurtuya'da yapacağı kampın kadrosunu duyurdu. Sarı lacivertlileri yeni transferlerinden olan Emre Mor da kafilede bulundu. Sarı lacivertliler kadroda bulunmayan isimlerle ilgili açıklama yaptı.

01.07.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-12:05)

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler yoğun mesaide çalışmalarına devam ederken takımın Avusturya kampına yeni transfer Emre Mor da dahil oldu. Kadroya alınmayan isimlerle ilgili ise dikkat çeken bir açıklama geldi. 

O isimler kadroda yer almıyor

Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda; Serdar Aziz, Steven Caulker, Mauricio Lemos, Luiz Gustavo, Miguel Crespo, Max Meyer, Arda Kurtulan, Marcel Tisserand yer almadı. Oyuncularla ilgili yapılan açıklamada ise "Kamp kadromuzda olmayan isimler tedavi amaçlı İstanbul'da kalmıştır.' ifadelerine yer verildi.


Hazırlık maçları oynanacak

Fenerbahçe, Avusturya kampında 2 Sakarya'da ise 1 hazırlık karşılaşmasına çıkacak. 2 Temmuz'da Sırbistan'ın Partizan, 6 Temmuz'da Macaristan'ın Mol Fervar takımıyla mücadele edecek olan Fenerbahçe 1-7 Temmuz'daki 2. etap kamp çalışmalarının ardından İstanbul'a dönmüş olacak. Kanarya 10 Temuz'da ise Hull City ile Sakarya'da karşı karşıya gelecek. 

Taraftarlar merakla takip ediyorlar

Fenerbahçe yeni sezona teknik direktör Jorge Jesus liderliğinde mutlak şampiyonluk parolasıyla girerken yoğun mesai harcıyor. Takımda lig öncesi yaşanan gelişmeler ise sarı lacivertli taraftarlar tarafından büyük bir merak edilmekte. Kanaryanın son olarak Avusturya kampı için dahil ettiği isimler de dikkat çeken konulardan birisi oldu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal