Fenerbahçe'den İsmail Kartal İddialarına Açıklama Geldi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un İsmail Kartal'a ''Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama'' dediği iddia edildi. Sarı-lacivertli yönetim çıkan iddiaları yalanladı.

24.09.2024-16:22 - (Son Güncelleme: 24.09.2024-16:22) Fenerbahçe'den İsmail Kartal İddialarına Açıklama Geldi!

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe derbisi Galatasaray'ın 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Derbide hayal kırıklığı yaratan teknik direktör Jose Mourinho ve ekibi sosyal medyada tartışma konusu oldu. Teknik adamın yanlış kadroyla, yanlış seçimlerle maçı kaybettirdiği düşünülüyor. Yaşanan tüm bu tartışmalardan sonra sarı-lacivertli yönetimle ilgili önemli bir iddia gündeme geldi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal İddiası

Ekol TV Spor Müdürü Onur Yıldız, Ekol Futbol Ekstra programında önemli bir iddiayı ortaya attı. Yıldız,  "Ali Koç, İsmail Kartal'a 'Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama. Bir ihtiyacın varsa bana söyle ama herhangi bir kulüple sözleşme imzalama.' dediği şeklinde bir haber geldi" açıklamasını yaptı.

Onur Yıldız'ın açıklamalarının ardından Jose Mourinho'nun gönderileceği ve yerine İsmail Kartal'ın geleceği yönündeki haberler sosyal medyada yayılmaya başlandı. Çıkan haberlerin ardından Fenerbahçe bu iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe İddiaları Yalanladı

Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Ekol TV isimli televizyon kanalında Onur Yıldız isimli şahsın, ‘duyum aldım’ diyerek Başkanımız ile ilgili dile getirdiği iddialar, Başkanımızın eski teknik direktörümüz İsmail Kartal’a ‘hiçbir takımla anlaşma, benden haber bekle’ dediği sözleri tamamen yalandır. Kamuoyunun bu ve benzeri gerçek dışı söylemleri dikkate almamasını rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal