Fenerbahçe'de yeni dönem: Ali Koç üçüncü kez başkan seçildi!

Fenerbahçe, 3 yıl boyunca görev yapacak yeni başkanını seçti. Rekor katılımın olduğu seçimde Ali Koç, Aziz Yıldırım'ı geride bırakarak üst üste üçüncü kez başkanlık koltuğuna oturdu.

10.06.2024-11:26 - (Son Güncelleme: 10.06.2024-11:41) Fenerbahçe'de yeni dönem: Ali Koç üçüncü kez başkan seçildi!

Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda, sabah 10:00'da başlayan oy verme işlemi 17:00'de tamamlandı. Oy verme hakkı bulunan 46 bin 524 üyenin 27 bin 489'u sandığa gitti ve 26 bin 947 geçerli oy kullanıldı. Bu katılım, Fenerbahçe'nin 2018'deki seçiminde 21 bin 350 olan geçerli oy rekorunu 5 bin 597 oy artırarak tazeledi. Oyların 16 bin 464'ü Ali Koç'a, 10 bin 483'ü ise Aziz Yıldırım'a verildi.

Aziz Yıldırım'dan Birlik Mesajı

Seçimi kaybeden Aziz Yıldırım, Ali Koç ile birlikte kürsüye çıkarak camiaya birlik mesajı verdi. Yıldırım, "İnşallah Sayın Ali Koç ve arkadaşları, çizdiğimiz harita doğrultusunda bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz. Hepinizi seviyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz" dedi.

Ali Koç'un Mesajı: Fenerbahçe Çağı Başlıyor

Seçimi kazanan Ali Koç, konuşmasında Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir mutluluk yaşadığını ve bir rekora imza attıklarını belirtti. Koç, "Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bir kez daha gösterdik. Artık Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor. Kırgınlıklar bitsin! Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir. Fenerbahçe'de sağanak yağmuruna herkes hazır olsun! Sesimizi değil, gücümüzü yükseltmek için ilerleyeceğiz. Bütün dünyaya büyüklüğümüzü gösterme zamanı gelmiştir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de yeni dönemin ilk adımları atılırken, camia geleceğe umutla bakıyor. Ali Koç'un liderliğinde Fenerbahçe'nin sportif ve idari anlamda daha da güçlenmesi bekleniyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal