Fenerbahçe’de Mesut Özil kadro dışı kalmaya devam edecek! Jorge Jesus basın toplantısında Mesut Özil hakkında aldığı kararı resmen açıkladı

Fenerbahçe’nin yeni teknik adamı Jorge Jesus, Başkan Ali Koç ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, kadro dışı olan Mesut Özil ile ilgili olarak kulübün almış olduğu kararı devam ettireceğini açıkladı.

03.06.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-16:45) Fenerbahçe’de Mesut Özil kadro dışı kalmaya devam edecek! Jorge Jesus basın toplantısında Mesut Özil hakkında aldığı kararı resmen açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin Portekizli yeni teknik adamı Jorge Jesus, bugün düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus basın toplantısı düzenledi

Sarı lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç ile birlikte Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda basın mensuplarının karşısında çıkan dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus, kadro dışı durumda bulunan Mesut Özil hakkında yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.


Mesut Özil hakkında karar verildi!

Jorge Jesus, kadro dışı olan Mesut Özil ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Futbolda tabii ki geçmişteki başarılar önemlidir. Referansınızı oluşturur. Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil de çok iyi bir geçmişe sahip. Benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynen devam edeceğim. Burada önemli olan Jorge Jesus ya da Mesut Özil değil. Burada önemli olan Fenerbahçe. Ben de Fenerbahçe'deki oyuncularla oynayacağım. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal