20.04.2022-14:36 (Son Güncelleme:27.06.2022-12:47)


1

Bileti kesildi

Bileti kesildi

Sarı Lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal ile yaşadığı tartışma nedeniyle cezalandırılan ve kadro dışı kalan Ozan Tufan hakkında son karar merak konusuydu. Son gelen bilgilere göre futbolcuya af çıkmadı ve sarı lacivertlilerde Ozan Tufan defteri kapanmış oldu Oyuncunun başka takıma transferine kesin gözüyle bakılıyor.



2

Kadro dışı kalmışlardı

Kadro dışı kalmışlardı

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de yakın zamanda Ozan Tufan ve Mesut kadro dışı kalmıştı.



3

Teknik adam ile tartışmışlardı

Teknik adam ile tartışmışlardı

Futbolcuların kadro dışı kalma nedenleri ise takımın teknik direktörü İsmail Kartal ile yaşadıkları tartışma olarak belirtilmişti.



4

Geri dönmüştü

Geri dönmüştü

Sezon başında Watford'a 6 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Ozan Tufan, İngiliz ekibinin kümede kalma ihtimalinin azalması nedeniyle bir kez daha Fenerbahçe'ye geri döndü.



5

İpler tamamen koptu

İpler tamamen koptu

Futbolcunun eski performansından uzak bir görüntü sergilemesi ve son olarak takımın teknik direktörü İsmail Kartal ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı kalmıştı. Son olarak ise alınan karar doğrultusunda futbolcuyla ipler tamamen koptu.



6

Serbest kalır maddesi var

Serbest kalır maddesi var

Yönetimin teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda Ozan'ın takımdan ayrılması yönünde karar aldığı aktarıldı. Diğer yandan Fenerbahçe 27 yaşındaki futbolcuyu bedelsiz bırakmak istememekte. 2023-24 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Ozan Tufan'ın 20 milyon avroluk serbest kalma maddesi bulunmakta.



7

Menajeriyle konuştu

Menajeriyle konuştu

Bu arada futbolcunun Fenerbahçe yönetimine ayrılmak istediğini ileten milli futbolcunun, menajeri aracılığıyla kulüplerle görüşmelere başladığı aktarıldı.



8

Yeni adresi merak konusu oldu

Yeni adresi merak konusu oldu

Fenerbahçe'den ayrılacak olan Ozan Tufan ile ilgili yaşananlar taraftarlar tarafından merakla beklenmeye başlanmış durumda. Son olarak ise Fenerbahçe'nin transferine izin verdiği futbolcunun hangi takıma gideceği kafalarda soru işaretleri olarak bulunmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR