Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda Uğur Dündar'dan, Vefa Küçük'e sert sözler geldi!

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olan Uğur Dündar, açıklamalar yaptı. Dündar açıklamasında, 'enerbahçe’nin içerisindeki mevcut fay hatlarından maalesef kendisine çıkar sağlayan, küçük bir azınlık da var. Hatta buna tek kişilik bir ordu da diyebiliriz, baş harfi Sayın Vefa Küçük' ifadelerine yer verdi.

09.04.2022-13:34 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-13:52)

Sarı Lacivertlilerde Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olan Uğur Dündar dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Birçok üyenin desteği ile adaylığını açıklayan Uğur Dündar, ekibine olan ilginin her geçen gün büyüyerek kendilerini onurlandırdığını aktardı. Ayrıca Uğur Dündar'ın Vefa Küçük ile ilgili sözleri gündeme damga vurdu.

Yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor

YDK Başkanlığı için göreve talip olmalarından rahatsız olan küçük bir azınlık olduğunun altını çizen Uğur Dündar, Vefa Küçük'ü eleştirerek, 'Tabi adaylığımızdan memnun olanlar kadar, manevi değeri büyük bu göreve talip olmamızdan yüksek derecelerde rahatsızlık duyan, Fenerbahçe’nin içerisindeki mevcut fay hatlarından maalesef kendisine çıkar sağlayan, küçük bir azınlık da var. Hatta buna tek kişilik bir ordu da diyebiliriz, baş harfi Sayın Vefa Küçük. Öyle ki, beni düelloya davet ediyor, intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor. İftiralarda bulunmaktan çekinmiyor, seçim propagandasını direkt olarak benim üzerime kurguluyor.'


'Süreç boyunca kullandığı kelimelere bir bakın; korkuyor, karşıma çıkamaz, rövanş, hesaplaşma, sattı, proje, kan davası, darbe, ihanet. Bunları bana, hepinizin çok yakından tanıdığı Uğur Dündar’a söylüyor ve bu büyük makamı, bu sözcüklerle kirletiyor, küçültüyor. Ve ne yazık ki soyadı gibi küçüldüğünün farkına varmıyor. Tabii Vefa Bey, bırakın bir yüksek divan kurulu başkanına, Fenerbahçe kongre kartını cebine yeni koymuş bir üyeye bile yakışmayacak çirkinlikteki ifadelerle bana zerre zarar veremedi ama siz değerli divan kurulu üyelerimize, diğer başkan adaylarımıza ve mevcut başkanımıza, derin anlamlar içeren saygısızlıklarda bulundu.'

'Sizlerin zihinlerini manipüle etmeye çalıştı. Kendisini önce Allah’a, sonra da sizlere havale ediyorum, gerekeni yapacağınıza kuşku duymuyorum' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal