Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Fenerbahçe başkanlık seçimi sırasında yaptığı konuşmada kullandığı ifadelerle dikkat çeken Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan’ın hayatı ve kariyeri pek çok kişi tarafından merak edildi. Peki Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan kimdir, hangi görevlerde bulundu? İşte detaylar…

08.06.2024-12:29 - (Son Güncelleme: 08.06.2024-12:29) Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın aday olduğu Fenerbahçe başkanlık seçimleri gergin bir ortama sahne oluyor. Kürsüde konuşma yapan isimlerden birisi olan Burak Kızılhan ise Galatasaray’a yaptığı göndermelerle sosyal medyada gündem oldu. Peki Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Burak Kızılhan kimdir?

Ali Koç’ın Fenerbahçe Yönetim Kurulu listesine dahil ettiği Burak Kızılhan, 1984 yılında doğdu. İlköğretimini Şişli Terakki’de tamamladıktan sonra lise eğitimine Fransız Lisesi'nde devam etti. Üniversite eğitimini Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında Hertfordshire Üniversitesi'nde aldı. Lisans eğitiminin ardından, Mühendislik Yönetimi alanında yüksek lisans yapmak için Brunel Üniversitesi'ne gitti. Ayrıca, Finans alanında Yönetici Eğitimi almak üzere Boston, ABD'deki Harvard Business School'a katıldı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Burak Kızılhan, Fortune Türkiye tarafından hazırlanan “Gelecek Vaat Eden 20 Yönetici” listesinde yer aldı.

Mühendislik yönetimi alanında yüksek lisans yapan Kızılhan, Schneider Elektrik’te iki sene boyunca Londra'da çalıştı. 2010 yazından itibaren ise aile şirketinde görev aldı ve şirketin Ortadoğu ve Kuzey Afrika operasyonlarından sorumlu oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal