01.06.2022-10:24 (Son Güncelleme:16.06.2022-17:23)


1

Fenerbahçe yılın transfer bombalarından birini patlatmak için harekete geçti. Brezilyalı yıldızın transferi için yönetim çalışmalara başladı.



2

33 yaşındaki Brezilyalı yıldız Willian'ı transferl istesine alan Fenerbahçe yönetimi transfer için yoğun bir çaba sarf ediyor.



3

Sarı lacivertliler şimdilerde kariyerini Brezilya'nın Corinthians takımında sürdüren Willian ile yakından ilgileniyor. Futbolcunun takımın teknik direktörü Vitor Pereira ile yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.



4

Willian'ın 31 Aralık 2023'e kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen kısa süre içinde Corinthians'a veda edebileceği belirtilmekte. Sarı lacivertlilerin ise oyuncu için nabız yoklamaya başladığı aktarılıyor.



5

Fenerbahçe'nin futbolcunun durumunu yakından takip ettiği ve ayrılması durumunda resmi adımları atacağı öğrenildi. Futbolcu ile ilgili gelişmeler ise sarı lacivertli taraftarları oldukça heyecanlandırdı.



6

Futbol hayatına Brezilya'nın Corinthias takımında başlayan oyuncu ardından Ukrayna ekibi Shakhtar takımına transfer oldu. Ukrayna ekibinde oynadığı futbolla gözleri üzerine çeviren yıldız isim Rus ekibi Anji'nin yolunu tuttu. Sonrasında ise kariyer sıçramasını yaparak Chelsea'ye gitti.



7

Chelsea'nin uzun yıllar formasını terleten Willian burada unutulmaz başarılar elde etti. Chelsea sonrası bir başka Londra takımı Arsenal'ın yolunu tuttu. Şimdilerde ise eski takımı Corinthians'a geri döndü.



8

Ayrıca Brezilya Milli Takımı'nın uzun yıllar formasını terletti. Milli formayla çok önemli başarılara imza attı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR