Fenerbahçe ve Ergünler Lojistik Arasında Önemli Sponsorluk Anlaşması

Fenerbahçe, kadın futbol takımına destek amacıyla Ergünler Lojistik ile anlaşma imzaladı. İki taraf için hayırlı olsun!

10.10.2024-15:58 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-15:58) Fenerbahçe ve Ergünler Lojistik Arasında Önemli Sponsorluk Anlaşması

Fenerbahçe, Ergünler Lojistik ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın forma sponsoru olması için Ergünler Lojistik ile önemli bir anlaşma gerçekleştirdi. Anlaşmanın imza töreni, Ülker Stadı'nda gerçekleşti ve Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, futbol yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Danabaş ve Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün katıldı.

Anlaşmanın Detayları

Burak Çağlan Kızılhan, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'mızın gücüne güç katacak bir sponsorluk anlaşmasına imza attık. Ergünler Lojistik, 2024-25 sezonunda takımımızın forma sırt sponsoru olacak" dedi. Kızılhan, kadın futbolunun yükselişinin, Ergünler Lojistik gibi değerli ortakların desteğiyle daha da artacağını umuyor. Ayrıca, sezon sonunda şampiyonluk kupasını birlikte kaldırma hedeflerini paylaştı.

Başarılı Hedefler

Mustafa Kemal Danabaş ise Ergünler Lojistik ile olan iş birliğinin önemine dikkat çekti. Kadın futbolun yükselişine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti: "Fenerbahçe, kadın futboluna destek vermeye devam edecek ve sezon sonunda şampiyonluğu müzemize getireceğiz. Takımımız sezon başlangıcında başarılar elde etti. Önümüzdeki Galatasaray maçında da galip gelmeyi umuyoruz" şeklinde konuştu.

Faysal Ergün'ün Mesajı

Faysal Ergün, anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek, "Toplumumuzun güçlü bireyleri yetiştirme sorumluluğumuz var. Kadınların, toplumda daha aktif bir rol alması için üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu yıl şampiyon olmamız için elimizden geleni yapacağız" dedi. Ayrıca, kadın tır şoförleri projesi üzerinden kadınların meslek sahibi olması için sürdürdükleri çalışmalara da değindi.

Ergün, "Fenerbahçe taraftarı olarak bu sponsorluk benim için bir gönül bağıdır. Umuyorum ki de bu yıl şampiyonluk hedefine ulaşırız" dedi.

Fenerbahçe Kulübü, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın forma sponsorluğu için Ergünler...

Fenerbahçe Kulübü, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın forma sponsorluğu için Ergünler Lojistik ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Ülker Stadı'nda düzenlenen imza törenine, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan (solda), futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Danabaş (sağda) ile Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün (ortada) katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal