Fenerbahçe, transferde büyük oynuyor: Manchester United’ın yıldızı ile anlaşma tamam

Jose Mourinho’nun mesaiye başlamasıyla beraber gözünü futbolcu transferlerine çeviren Fenerbahçe, Manchester United’ın İsveçli stoperi Victor Lindelöf ile prensipte anlaştı.

22.06.2024-13:34 - (Son Güncelleme: 22.06.2024-14:43) Fenerbahçe, transferde büyük oynuyor: Manchester United’ın yıldızı ile anlaşma tamam

Manchester United'ın stoper hattını yenileme kararı almasıyla birlikte satış listesine koyduğu 29 yaşındaki savunmacı, Mourinho'nun Fenerbahçe'ye transfer davetini kabul ederken, kulüpler arasındaki anlaşmanın detayları üzerinde duruluyor.

Lindelöf ile prensipte anlaşıldı

Türkiye gazetesinin haberine göre, Sarı Lacivertlilerin 4 milyon avro bonservis talebine Manchester United'ın olumlu yanıt vermesi halinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe, transferde büyük oynuyor: Manchester United’ın yıldızı ile anlaşma tamam

İngiliz kulübü Lindelöf'ün transferine onay verirse, İstanbul'a gelerek Jose Mourinho ile tekrar çalışma fırsatını kaçırmak istemeyen oyuncu, 2017 yılından beri formasını giydiği Manchester United'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, stoper transfer operasyonunu Çağlar Söyüncü ile sonlandırmayı planlarken, aynı zamanda ön libero, kanat oyuncusu ve golcü için de transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Mourinho’dan Dzeko kararı

Mourinho'nun takımda kalmasını istediği Dzeko'ya karşılık olarak Batshuayi'yi göndermeyi düşünen Fenerbahçe yönetiminin, golcü pozisyonunda Lukaku ve Morata gibi isimlerle ilgilendiği belirtildi.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal