13.06.2022-15:00 (Son Güncelleme:20.07.2022-17:13)


1

O teklif geri çevrilmiş!

O teklif geri çevrilmiş!

Fenerbaçe'nin 5.5 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullandığı Diego Rossi için Brezilya ekibi Palmeiras 7 milyonluk transfer teklifi yaptı. Fakat yönetimin 24 yaşındaki sol kanat olan oyuncuya gelen bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.



2

Hareketli saatler sürüyor

Hareketli saatler sürüyor

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de gelecek sezon transfer planmaları kapsamında hareketli saatler sürerken takıma katılacak oyuncular yanı sıra takımdan ayrılacak oyuncular da önemli yer teşkil ediyor. Sarı lacivertlilerde son olarak ise takımın Uruguaylı futbolcusu Diego Rossi'ye sürpriz bir teklif geldiği öğrenildi.



3

Kolları sıvadılar

Kolları sıvadılar

Brezilya ekibi Palmeiras'ın futbolcuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadığı ve transfer teklifi sunduğu aktarıldı.



4

Brezilya ekipleri oyuncu için çok hırslılar

Brezilya ekipleri oyuncu için çok hırslılar

Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonu ile kiraladığı ve sonrasında 5.5 m,lyon avro ödeyerek bonservisini aldığı Uruguaylı kanat futbolcusu için Flamengo, Corinthians ve Palmeiras takımları devreye girdi.



5

Teklif merakla bekleniyor

Teklif merakla bekleniyor

Palmeiras'ın ise oyuncu için 7 milyon avro bonservis bedeli önerdiği aktarıldı. Yönetimin ise teklifi az bulup teklife olumsuz cevao verdiği ve beklentisinin en az 10 milyon avro olduğu aktarıldı. Bu anlamda oyuncu için diğer takımların sunacağı transfer teklifi büyük bir merakla beklenmeye başlanmış durumda.



6

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbol hayatına Uruguay'ın Penarol takımında başlayan Diego Rossi ardından ABD ekibi LAFC'nin yolun tuttu. Burada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız isim sonrasında Fenerbahçe'ye kiralık olarak geldi.



7

Performansı alkış aldı

Performansı alkış aldı

Sarı lacivertliler son olarak ise kiralık olarak gelen oyuncunun bonservisini satın aldı. Geçen sezon Fenerbahçe ile 39 karşılaşmaya çıkan oyuncu 6 gol attı ve 9 kez asist yaptı.



8

Çok yönlü bir isim

Çok yönlü bir isim

Oyuncu sol kanat mevkisinin yanı sıra santrafor ve sağ kanat olarak görev alabilmektedir. Ayrıca Fenerbahçe'deki performansıyla Uruguay Milli Takımı'na seçilmiştir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR