Fenerbahçe, Manchester United Maçı İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'la yapacağı maç için antrenmanlarını bitirdi.

23.10.2024-16:37 - (Son Güncelleme: 23.10.2024-16:37) Fenerbahçe, Manchester United Maçı İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Manchester United Maçına Hazır

UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında yarın İngiliz futbol devi Manchester United'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli ekip, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla mücadele için son rötuşları yaptı.

Antrenman Detayları

Antrenman, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yapıldı. İlk bölüm basına açıkken, sakatlıkları nedeniyle Cengiz Ünder ve Jayden Oosterwolde antrenmana katılamadı. Antrenmanda, Sofyan Amrabat ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Mourinho, oyuncuları teknik ve taktiksel olarak maça hazırladı.

Hazırlık İlerlemesi

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmaları ile devam etti. Futbolcular, daha sonra 5'e 2 top kapma idmanı yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Manchester United maçı için taktik çalışmalara yoğunlaşıldı.

Maç Bilgisi

Fenerbahçe ile Manchester United arasındaki karşılaşma, yarın saat 22.00'de Ülker Stadı'nda gerçekleştirilecek.

UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında yarın İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk edecek...

UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında yarın İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk edecek Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman ile mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal