Fenerbahçe Lugano maç özeti ve golleri izle Exxen | FB-Lugano youtube geniş özeti ve maçın golleri 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin gecesi. Sarı lacivertliler ilk maçta mağlup ettiği Lugano’ya Kadıköy’de cehennemi yaşatmak istiyor. Futbol severler ise dev maçı canlı izlemek için Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe Lugano maçı nereden izlenir şifresiz? sorularını araştırdı. İşte 2024 FB Lugano maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar…

30.07.2024-18:20 - (Son Güncelleme: 30.07.2024-21:45) Fenerbahçe Lugano maç özeti ve golleri izle Exxen | FB-Lugano youtube geniş özeti ve maçın golleri 2024

Futbol severlerin heyecanla beklediği Fenerbahçe Lugano maçı için geri sayım sürüyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında İsviçre’nin Lugano ekibini konuk edecek. Jose Mourinho önderliğinde ilk kez resmi bir maçta taraftarı önüne çıkacak olan sarı lacivertliler tur sevincini taraftarıyla birlikte yaşamak istiyor. Peki 2024 FB Lugano maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar araştırması ise futbol severlerin yoğun olarak arama motorlarında sorguladığı terimler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin Lugano’yu konuk edeceği mücadele 30 Temmuz 2024 Salı günü saat 20.00’de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda başlayacak. Mücadele canlı olarak dijital yayın platformu Exxen’den ekranlara gelecek.

Edin Dzeko yeniden doğdu

Fenerbahçe’de Batshuayi’nin Galatasaray’a transfer olması sonrası ikinci forvet olmasına kesin gözüyle bakılan Edin Dzeko, Lugano maçında yaptığı hattrick ile yeni transfer El-Nesyri’ye formanın kolay olmadığını gösterdi. Bosna-Hersekli tecrübeli golcü sarı lacivertli forma ile şu ana kadar 28 gol ve 7 asist ile oynadı.

Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe Lugano maçı nereden izlenir şifresiz? 2024 FB Lugano maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Sırada Lille var

Fenerbahçe, Lugano’yu geride bırakması halinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransız ekibi Lille ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler ilk maçı 6-7 Ağustos’ta, ikinci maçı ise 13 Ağustos’ta oynayacak. Fenerbahçe, Lille ile son olarak 2009-2010 UEFA Avrupa Ligi elemelerinde karşılaşmış ve rakibine 2-1 ve 1-1’lik skorlarla elenmişti.

Lugano’nun en tehlikeli ismi Shkelqim Vladi

Fenerbahçe deplasmanına dezavantajlı bir şekilde gelen Lugano’da takımın en büyük gol silahı Shkelqim. Kosova doğumlu 23 yaşındaki santrafor geçen sezon bir başka İsviçre ekibi olan Aarau’dan transfer olduğu Lugano ile çıktığı 18 maçta maçta 10 gol 2 asistle oynadı. Sağ ayağını daha çok kullanan futbolcunun piyasa değeri 1 milyon 400 bin euro.

Saint-Maximin Lugano maçında oynayacak mı?

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’den kiralanan Fransız yıldız Allan Saint Maximin, sarı lacivertlilerle gerçekleştirdiği antremanda sakatlanmış ve Lugano ile oynanan ilk maçı kaçırmıştı. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun Jose Mourinho şans verdiği takdirde ilk kez Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor. 

2024 FB Lugano maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Fenerbahçe Lugano maçını canlı yayınlayacak olan kanallar belli oldu. sportdigital LIVE, SRF Play, RSI La 2, SRF zwei, RTS 2 ve RTS Sport kanalları maçı canlı olarak yayınlayacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal