Fenerbahçe, İzmir’de son saniyede yıkıldı: Ali Koç’a yapılanlar maçın önüne geçti

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 90+5’te yediği golle 2-2 berabere kaldı.

18.08.2024-10:05 - (Son Güncelleme: 18.08.2024-10:05) Fenerbahçe, İzmir’de son saniyede yıkıldı: Ali Koç’a yapılanlar maçın önüne geçti

Süper Lig’in olaylı maçında taraflar 1’er puanla sahadan ayrıldı. Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, zorlu Göztepe deplasmanında sahaya çıktı. İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan karşılaşma, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe 2-0 öne geçti ama maçı kazanamadı

Maçın ilk yarısında, Fenerbahçe 45+1. dakikada Edin Džeko'nun penaltıdan attığı golle öne geçti. Hemen ardından 45+6'da Youssef En-Nesyri, sarı-lacivertli takımı iki farkla öne taşıdı. Göztepe, ikinci yarıda toparlandı ve 68. dakikada Koray Günter'in golüyle farkı bire indirdi. Maçın uzatma dakikalarında, 90+5. dakikada Romulo'nun attığı golle ev sahibi ekip beraberliği yakaladı.

Göztepe, ilk yarıda Romulo ile bir gol bulsa da, hakem Kubilay Kanatsızkuş'un İsmail Yüksek'e faul yaptığı gerekçesiyle bu golü iptal etti.

Fenerbahçe, İzmir’de son saniyede yıkıldı: Ali Koç’a yapılanlar maçın önüne geçti

Fenerbahçe'nin Faslı golcüsü En-Nesyri, İzmir'de takımının formasıyla ilk golünü atarak dikkat çekti.

Bu beraberlikle Fenerbahçe puanını 4'e yükseltirken, Göztepe 2 puana ulaştı. Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek. Göztepe ise Alanyaspor karşısında puan arayacak.

Ali Koç sahaya girdi

Fenerbahçe'nin Göztepe ile oynadığı Süper Lig maçında, deplasman tribününe giremeyen bazı taraftarlar nedeniyle tansiyon yükseldi. Bu esnada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, destek göstermek amacıyla deplasman tribününe yöneldi. Ancak, tribüne giderken boynunda yaka kartı olan Fatih Özkan adlı bir yönetim kurulu üyesi tarafından arkadan itildi. Bu saldırı sonrası Ali Koç yere düştü ve olayın ardından maç duraklatıldı.

Fenerbahçe, İzmir’de son saniyede yıkıldı: Ali Koç’a yapılanlar maçın önüne geçti

Polis ekipleri hızla olaya müdahale ederek, saldırganı yaka paça gözaltına aldı. Fatih Özkan'ın gözaltında olduğu öğrenildi. Ali Koç’un yere düşmesinin ardından tribünden bir kişi sahaya girerek saldırmaya çalıştı, ancak güvenlik görevlileri bu kişiyi engelleyerek durumu kontrol altına aldı.

Bu olay, tribünlerdeki gerilimi artırırken, sahada ve tribünlerde güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı. Maçın ardından yaşananlar spor camiasında büyük yankı uyandırdı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal