Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinde Fenerbahçe'nin Galibiyeti

Fenerbahçe, Galatasaray'ı 82-73 mağlup ederek derbiden galip ayrıldı. Başantrenör Garnier ve Oyuncu Uzun'ın açıklamaları.

13.10.2024-21:40 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-21:40) Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinde Fenerbahçe'nin Galibiyeti

Fenerbahçe, Galatasaray'ı Mağlup Etti

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı 82-73 mağlup ederek zorlu derbide galip geldi.

Başantrenör Valerie Garnier'in Açıklamaları

Fenerbahçe Opet'in Başantrenörü Valerie Garnier, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Galip geldiğimiz için mutluyuz. Galatasaray derbilerinin öneminin farkındayız. Gerçekten taraftarımız bugün bizi çok iyi destekledi, onlara teşekkür ediyorum. Galatasaray dış atışlarda etkili oldu, ancak ekstra ribaundları alarak ve potaya yakın hücumda bulunarak farkı ortaya koymayı başardık." dedi.

Sevgi Uzun'un Maç Değerlendirmesi

Sarı-lacivertli takımın milli oyuncusu Sevgi Uzun, "Çok keyifli bir maçtı. Zor olacağını biliyorduk. Geri gelerek sonlara doğru ağırlık koymayı bildik. Galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

WNBA Deneyimi ve Motive Olma İfadeleri

26 yaşındaki basketbolcu, Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi'nde (WNBA) önemli deneyimler kazandığını belirterek, "Döndüğüm için çok mutluyum. Hiçbir şey bu taraftar kadar keyifli değil. Çok güzel bir tecrübeydi. İnşallah WNBA'deki tecrübelerimi takımıma yansıtarak daha iyi bir sezon geçirmek istiyorum." dedi.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 3. Haftasında Fenerbahçe Opet ile Galatasaray Çağdaş Faktoring...

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 3. Haftasında Fenerbahçe Opet ile Galatasaray Çağdaş Faktoring, Metro Enerji Salonu'nda karşılaştı. Fenerbahçe Opet Başantrenörü Valerie Garnier, maçın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal