Fenerbahçe, Devler Ligi’nde tur istiyor: Kadıköy’de taraftar rakibe cehennemi yaşatacak

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Lugano karşısına çıkacak. İlk maçta 4-3 kazanan temsilcimiz, her türlü galibiyet ve beraberlikte turu cebine koyacak.

30.07.2024-10:37 - (Son Güncelleme: 30.07.2024-10:37) Fenerbahçe, Devler Ligi’nde tur istiyor: Kadıköy’de taraftar rakibe cehennemi yaşatacak

Kanarya için Devler Ligi’nde tur gecesi. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında İsviçre'nin Lugano takımını ağırlayacak. İlk maçta deplasmanda 4-3 kazanan Sarı-Lacivertli ekip, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmada turu geçmek için mücadele edecek. TSİ 20.00'de başlayacak maçı İngiliz hakem Robert Jones yönetecek.

Kanarya turu geçerse rakibi Lille

Fenerbahçe, her türlü galibiyet ve beraberlikte adını bir üst tura yazdıracak. Tek farklı mağlubiyet halinde maç uzatmalara gidecek, iki ve daha farklı yenilgi durumunda ise turu geçen taraf Lugano olacak. Temsilcimizin, İsviçre ekibini elemesi durumunda, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda rakibi Fransa'nın Lille takımı olacak. 3. Eleme Turu maçları 6-7 Ağustos'ta, rövanşlar ise 13 Ağustos'ta oynanacak.

Fenerbahçe, Devler Ligi’nde tur istiyor: Kadıköy’de taraftar rakibe cehennemi yaşatacak

Avrupa’da 108 galibiyet

Fenerbahçe, Avrupa sahnesinde bugüne kadar 271 müsabakaya çıktı. Bu maçlarda 108 galibiyet ve 108 mağlubiyet alan Sarı-Lacivertliler, 55 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Lugano'nun mağlup edilmesi halinde Fenerbahçe, Avrupa'daki galibiyet sayısını mağlubiyet sayısının üzerine çıkaracak.

Fenerbahçe taraftarları, takımlarının bu önemli mücadelede galip gelerek bir üst tura yükselmesini ve Avrupa'daki başarılı performansına bir yenisini eklemesini bekliyor. (Akşam)

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal