Fenerbahçe Arda Güler’den sonra bir ismi daha yolluyor: Yıldız oyuncunun gözünün yaşına bakılmadı

Arda Güler’i Real Madrid’e gönderen Fenerbahçe’de bir isimle daha yollar ayrılıyor. Yıldız ismin gelecek sezonki kadro planlamasında düşünülmediği öğrenildi.

07.07.2023-10:37 - (Son Güncelleme: 07.07.2023-17:21)

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de Arda Güler’in sonrasında bir ayrılık daha yaşanabilir. Teknik direktör İsmail Kartal’ın geçen sezon takıma katılan Willian Arao’yu kadroda düşünmediğini yönetime ilettiği öğrenildi.

Fenerbahçe’de yaprak dökümü

Gelecek sezon için çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe'de ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrası sarı-lacivertlilerde bir ayrılık daha kapıda.

Fenerbahçe Willian Arao

Satışına onay çıktı

Yeni teknik direktör İsmail Kartal ile gelecek sezon için çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de Willian Arao için karar verildi. Kartal, geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda transfer edilen Brezilyalı yıldıza iyi bir teklif gelmesi halinde satılabileceğini yönetime iletti.

Arabistan’dan talipleri var

Geçtiğimiz sezonun başında Flamengo'dan 3 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya katılan Willian Arao'ya Suudi Arabistan'dan talip var. Arap basınında yer alan habere göre; Al Hilal, Brezilyalı yıldız için sarı-lacivertlilere 5.5 milyon euroluk teklifte bulundu.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 45 resmi maça çıkan Willian Arao, bu karşılaşmaların 39'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 3295 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha, 1 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu. (Akşam)

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal