Fatih’te korkunç olay: Sokak köpekleri 1 kişiyi parçaladı

İstanbul’un Fatih ilçesinde 40 yaşındaki zihinsel engelli bir vatandaş, sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

20.08.2024-10:15 - (Son Güncelleme: 20.08.2024-10:15) Fatih’te korkunç olay: Sokak köpekleri 1 kişiyi parçaladı

Fatih’te sokak köoekleri bir kişiyi parçaladı. İstanbul’un Sümbül Efendi Mahallesi’nde meydana gelen trajik olayda, Ayhan Özçelik (40), boş bir arazide yürüdüğü sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Olay yerine yakın çalışan belediye personeli durumu fark ederek hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak, boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Özçelik, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özçelik’in cenazesi, işlemlerin ardından Bahçelievler'deki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Zihinsel engelli kişinin acı sonu

İHA’da yer alan habere göre; Olay sonrası, Özçelik’in ağabeyi Burhan Özçelik, polise verdiği ifadede kardeşinin zihinsel engelli olduğunu ve Silivrikapı Mahallesi'nde yaşayan kız kardeşini zaman zaman ziyaret ettiğini belirtti. Ağabey Özçelik, olayın muhtemelen kardeşinin eve dönüş yolunda yaşandığını ifade etti.

Fatih’te korkunç olay: Sokak köpekleri 1 kişiyi parçaladı

Aynı bölgede birden fazla saldırı oldu

Burhan Özçelik, aynı bölgede daha önce de benzer saldırıların yaşandığını belirtti. Yaklaşık bir ay önce amca çocuklarına ve iki hafta sonra başka bir kız çocuğuna da aynı köpeklerin saldırdığını dile getirdi. Olay sırasında, gece saatlerinde oradan geçen çöpçülerin köpeklerin saldırısına uğrayan kardeşine müdahale etmeye çalıştığını, ancak köpeklerin onlara da saldırdığını ve ellerindeki sopalarla köpekleri uzaklaştırmak zorunda kaldıklarını anlattı.

Saldırı sırasında hayattaydı

Özçelik, çöpçülerin köpeklere müdahale ettikten sonra kardeşinin yanında beklediklerini ve durumu hemen ambulansa bildirdiklerini söyledi. Çöpçülerin kardeşinin fotoğrafını çekip aileye gönderdiğini ve hastaneye gittiklerinde Ayhan Özçelik’in hayatını kaybettiğini öğrendiklerini ifade etti. Çöpçülerin anlattığına göre, köpekler saldırıya devam ederken Özçelik’in hala hayatta olduğu, ancak hastanede kan kaybından yaşamını yitirdiği belirtildi.

Bu olay, bölgede sokak köpekleriyle ilgili yaşanan sorunları yeniden gündeme getirirken, Özçelik ailesi ve çevredeki halk arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal