Fahriye Evcen’in tatil aşkı bitmiyor: Oğulları Karan ve Kerem ile plaj pozu

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, yaz mevsiminde bol bol tatil yapmaya devam ediyor. Sosyal medyadan sürekli tatil paylaşımları yapan güzel oyuncu son olarak Karan ve Kerem ile verdiği plaj pozuyla sosyal medyada gündem oldu.

05.09.2024-10:10 - (Son Güncelleme: 05.09.2024-10:10) Fahriye Evcen’in tatil aşkı bitmiyor: Oğulları Karan ve Kerem ile plaj pozu

Uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat süren oyuncu Fahriye Evcen, yaz tatilinden paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Akça Hatun rolünden sonra ekranlara ara vermiş ve bu süreçte ailesiyle vakit geçirmeyi tercih etmişti. 

Evcen, tatilde oğulları Karan ve Kerem ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaşarak hayranlarına bir kez daha sıcak anlar sundu.

Oğullarıyla Play Pozu

38 yaşındaki Fahriye Evcen, ilk olarak Yaprak Dökümü dizisindeki Necla karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmış ve ardından birçok önemli projede yer almıştı. 

Fahriye Evcen’in tatil aşkı bitmiyor: Oğulları Karan ve Kerem ile plaj pozu

2017 yılında ünlü oyuncu Burak Özçivit ile evlenen Evcen, çiftin 2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucağına almasıyla anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 2023'te ise çift, ikinci oğulları Kerem'in doğumu ile ailelerini genişletti.

Güzelliği Büyüledi

Tatilde oğulları Karan ve Kerem ile keyifli anlar geçiren Evcen, bu özel anları 13,8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştı. Hayranları, Evcen'in aile hayatını yansıtan bu fotoğraflara büyük ilgi gösterdi.

Fahriye Evcen’in tatil aşkı bitmiyor: Oğulları Karan ve Kerem ile plaj pozu

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal