13.06.2022-09:33 (Son Güncelleme:12.07.2022-10:33)


1

Sol bek transferi kesin gözüküyor

Sol bek transferi kesin gözüküyor

Önümüzdeki sezon sol bek transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Trabzonspor'da son olarak gündeme gelen isim Alioski oldu.



2

Gündeme gelen son isim Alioski

Gündeme gelen son isim Alioski

Sol bek transferi için çeşitli adaylar üzerinde duran Trabzonspor yönetiminin son olarak gündemine aldığı isim ise Makedon oyuncu Ezgjan Alioski oldu. Geçtiğimiz sezon başında da adı sık sık Süper Lig devleri ile anılan Ezgjan Alioski’nin transferi gerçekleşmemişti.



3

Abdullah Avcı Alioski'yi istiyor

Abdullah Avcı Alioski'yi istiyor

Trabzonspor yönetimi ile Abdullah Avcı arasında gerçekleştirilen görüşmede son olarak gündeme alınan isim olan Ezgjan Alioski için yönetim çalışmalara başladı. Arap Yarımadası’nda mutlu olmayan ve sözleşmesinin sona ermesine 1 sezon kalan Ezgjan Alioski için Trabzonlu yetkililer görüşmelere başladı.



4

Görüntülü olarak görüştü

Görüntülü olarak görüştü

Ayrıca Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın da menajeri aracılığı ile Ezgjan Alioski ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve bu yaptığı görüşmede Makedon oyuncuyu Trabzonspor’daki projelerini anlatarak etkilediği öğrenildi.



5

Bonservissiz Arabistan'a gitmişti

Bonservissiz Arabistan'a gitmişti

Suudi Arabistan ekibi Ahli’nin geçtiğimiz sezon bonservis ücreti ödemeden Ezgjan Alioski’yi kadrosuna katmış olması, sözleşmesinin bitimine bir sezon kadar kısa bir süre kalması, bordo mavili ekibin transferde yaptığı pazarlıklarda elini güçlendiriyor.



6

Trabzonspor pazarlık yapıyor

Trabzonspor pazarlık yapıyor

Ezgjan Alioski’yi 500.000 Euro ile 1 Milyon Euro arasında bir bonservis ücreti ile kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Suudi Arabistan ekibinin yetkilileri ile pazarlıklarını sürdürüyor.



7

Kampa yetişmesi için uğraşılıyor

Kampa yetişmesi için uğraşılıyor

Abdullah Avcı’nın sezon öncesi kampına yetişmesini çok istediği Ezgjan Alioski transferinin bu hafta içerisinde netlik kazanması beklenirken, bordo mavililerin transferde mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi.



8

Alioski'nin dikkat çeken kariyeri

Alioski'nin dikkat çeken kariyeri

Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig ekibi Leeds United ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Suudi Arabistan ekibi Ahli ile anlaşma sağlayan 30 yaşındaki Makedon oyuncu Arap Yarımadası’nın yolunu tutmuştu. Ahli formasıyla geçtiğimiz sezon toplamda 28 karşılaşmada forma giyen Ezgjan Alioski, bu maçlarda 6 gol ve 8 asistlik bir katkıyla oynamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR