Eyüpspor Karşısında Göztepe'nin Mücadelesi

Göztepe, Eyüpspor'a 1-0 kaybetti. Teknik direktör Stoilov, genç oyunculara güveniyor.

19.10.2024-22:24 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-22:24) Eyüpspor Karşısında Göztepe'nin Mücadelesi

Göztepe'nin Teknik Direktöründen Maç Değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında ikas Eyüpspor ile karşılaşan Göztepe, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 1-0'lık yenilgi yaşadı. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, mücadeleye dayalı bir karşılaşmayı kaybettiklerini ifade etti.

Mücadele ve Hatalar

Stoilov, "Bir maç kaybettik. Eyüpspor, yaptığımız hatayı iyi değerlendirerek güzel bir gol attı. Fırsatlar bulduk ama golü bulamadık. Deplasmanda bu şansları değerlendiremezseniz puan alamazsınız." dedi.

Genç Oyunculara Destek

Göztepe'nin genç oyuncuları hakkında konuşan Stoilov, "Matsuki, çok genç ve kaliteli bir oyuncu. Onun iyi bir forma ulaşması için çalışıyoruz. Genç oyuncular hata yapar, ona biraz zaman vermeliyiz." şeklinde konuştu.

Oyun Tarzı Üzerine

Göztepe'nin oyun tarzı hakkında da açıklamalarda bulunan Stoilov, "Direkt ve agresif bir oyun oynuyoruz. Bu yüzden topa da çok sahip olamıyoruz. Bazen rakip iyi kapandığında sıkıntılar yaşıyoruz. Oyuncularım şu ana kadar ligde iyi performans gösterdi." ifadelerini kullandı.

Stoilov, takımının dinamik bir futbol oynama amacını vurgulayarak, "Bazı takımlar topa daha fazla sahip olmak isteyebilir. Bizim tarzımız farklı." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk olduğu ikas Eyüpspor'a 1-0 yenilen Göztepe'de teknik...

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk olduğu ikas Eyüpspor'a 1-0 yenilen Göztepe'de teknik direktör Stanimir Stoilov (ortada) Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal