EYT çıkacak mı, iptal olur mu? EYT deprem nedeniyle ertelendi mi?

Tüm Türkiye’nin deprem bölgesine kilitlendiği şu günlerde EYT düzenlemesi konusundaki gelişmeler de takip ediliyor. Depremden dolayı Meclis’in 1 haftalık süreyle kapatılması akıllara EYT’nin ertelenme ihtimalini getirdi. Peki EYT çıkacak mı, iptal olur mu? EYT deprem nedeniyle ertelendi mi? Soruların yanıtı haberimizde...

11.02.2023-11:13 - (Son Güncelleme: 11.02.2023-11:13) EYT çıkacak mı, iptal olur mu? EYT deprem nedeniyle ertelendi mi?

10 ilde büyük yıkıma sebep olan Kahramanmaraş depremi nedeniyle Meclis’in 1 hafta kapatılmasına karar verilmişti. Depremle ilgili son gelişmeler yakından takip edilirken, diğer yandan da EYT düzenlemesinin ertelenip ertelenmeyeceği merak ediliyor. Peki EYT çıkacak mı, iptal olur mu? EYT deprem nedeniyle ertelendi mi?

EYT çıkacak mı, iptal olur mu?

EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. EYT, Meclis aşaması sonrası Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yürürlüğe girecekti. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 10 ilde hissedilen depremde çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından Meclis, çalışmalarına 1 hafta ara verdi.

EYT Ertelendi Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi derinden yaralayan bum olayın ardından 7 günlük milli yas ilan etti.

EYT deprem nedeniyle ertelendi mi?

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, milletvekilleri ve partilerin deprem bölgesine giderek çalışmalara destek olduğunu, bu nedenle bu haftaki Meclis toplantılarından sadece Genel Kurul toplantılarının ertelendiğini açıkladı.

EYT konusundaki görüşmelerin önümüzdeki haftadan itibaren kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal