Exxen aylık abonelik paket ücretleri ne kadar? Exxen spor ve normal abonelik 2022 ücretleri

Kurulduğu andan itibaren insanlar tarafından sıkça tercih edilen Exxen platformu ile ilgili internet üzerinden birçok araştırma yapılıyor. Peki Exxen aylık ücreti ne kadar? Exxen içinde yayınlanan programlar neler? Exxen platformu ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

12.04.2022-20:21 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-20:21) Exxen aylık abonelik paket ücretleri ne kadar? Exxen spor ve normal abonelik 2022 ücretleri

Spor programlarından, talk showlara birçok yayını içinde barındıran, Acun Ilıcalı'nın girişimi olarak bilinen Exxen platformu insanların gündeminde kalmaya devam ediyor. Peki Exxen platformu ile ilgili detaylar nelerdir? Konuyla ilgili tüm detayları araştıran insanlar için haberimizde derledik.

Exxen Üyelik

Exxen platformu

Exxen, üye olmak isteyen insanlara iki farklı seçenek sunmaktadır. ExxenSpor üyeliği alarak kaydolursanız, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarını izleyebilirsiniz.

Exxen paket fiyatları

Exxen üyeliğinde eğer reklamlı abonelik paketini tercih ederseniz, aylık 19.90 TL ödersiniz. Reklamsız paketi alırsanız 29.90 TL ödersiniz. Eğer reklamsız paketi yıllık olarak satın alırsanız fiyat 24.90 TL'ye düşer. Aynı zamanda ExxenSpor olarak bilinen paketi tercih ederseniz 69.80 TL ödeme yaparsınız fakat paketi yıllık olarak tercih ederseniz 44.80 TL ödeme yaparsınız. Avrupa Ligini rahatlıkla takip edebileceğiniz ExxenSpor paketi içinde, Avrupa Ligi ile mücadele eden Türk takımlarını da takip edebilirsiniz. Avrupa Liginde mücadele eden tüm takımlar elenmiş olsa da 2021-2022 sezonunda Fenerbahçe bulunuyordu. Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off, Galatasaray ise UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda, Beşiktaş ise UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olarak veda etti.

Exxen üyelik

Exxen platformuna üye olmanız için iki farklı seçenek bulunmaktadır. İlk seçenek internet üzerinden üye olmaktır. İnternet üzerinden başvuru yapacağınız zaman Exxen'in internet sitesine girerek Adı Soyadı ve e-posta bölümlerini doldurup üye ol seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Daha sonra ise; şifre oluşturun kısmına e-posta adresinizi, cep numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekiyor. Devam et dedikten sonra önünüze çıkan abonelik paketlerinden birini seçmelisiniz. Bu paketler reklamlı, reklamsız ve ExxenSpor olarak karşınıza çıkar. Son olarak ise ödeme seçeneğini belirlemeniz gerekmektedir. Yıllık ve aylık ödeme seçeneklerinden birini seçtikten sonra kart bilgilerinizi girmelisiniz, böylece üyeliğiniz gerçekleşmiş olacak.

İkinci üye olma seçeneği ise SMS yoluyla üye olmanızdır. Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom kullanıcısı iseniz 9300 numarasına mesaj atabilir ve üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üye olmak için şu adımlar izlenmelidir;

1- Aylık RKLMVR paketini satın almak için mesaj kısmına EXXEN yazmalısınız.

2- Aylık RKLMYOK paketini satın alabilmek için mesaj kısmına EXXEN REKLAMSIZ yazmalısınız.

3- Aylık ExxenSpor RKLMVAR paketini alabilmek için mesaj kısmına EXXENSPOR yazmalısınız.

4- Aylık ExxenSpor RKLMYOK paketini satın alabilmek içinse mesaj kısmına EXXENSPOR REKLAMSIZ yazmalısınız.

Bu metinlerden birini 9300'a kısa mesaj olarak gönderdikten sonra paket ücreti aylık olarak faturanıza yansıyacaktır.

SMS hatası

SMS ile üye olmak istiyorsanız fakat hata ile karşılaşıyorsanız platformun bazı çözüm önerileri bulunmaktadır. Kurumsal hat kullanıyorsanız bu hatlarla abonelik alınmamaktadır. Hali hazırda bir üyeliğiniz bulunuyor olabilir. Kullandığınız hattı mobil ödemelere kapatmış olabilirsiniz. Son olarak ise hattınızda yeterli bakiye bulunmuyor olabilir.

Şifre değiştirme işlemi

Şifrenizi değiştirmek istiyorsanız uygulamaya giriş yaptıktan daha sonra HESABIM yazan bölüme girip, hesap- ayarlar adımını izleyerek şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Exxen

Platform, Acun Ilıcalı girişimiyle Ocak 2021 yılında kurulmuştur. Platform ilk kurulduğunda eğlence programları ve belgeseller bulunuyordu fakat daha sonra farklı türleri de içinde bulundurmaya başladı. 2021 yılının yaz aylarında ise UEFA'nın yayın haklarını alabilmek için bir ihale düzenlendi ve yayın hakları alındı. Saran Medya Grup, Acun Ilıcalı ile anlaşma sağlayarak maçların yayın haklarını 3 seneliğine Exxen'e devretti. Gibi, Leyla ile Mecnun, Konuşanlar gibi programlar da platformun ilgi çekiciliğini arttırıyor.

Exxen promosyon kodu

Üye olacağınız zaman size uygun promosyon kodlarını kullanma şansına sahip olabiliyorsunuz. Üyelik esnasında paketlerden birini seçerken karşınıza çıkan promosyon kodum var seçeneğini seçip size özel promosyonunuzu bu alana yazabilirsiniz.

Exxen üyeliği iptal etme

Uygulamaya girerek, hesabım seçeneğinden İptal Et butonuna tıklarsanız üyeliğinizi iptal etmiş olursunuz. İnternet sitesi üzerinden üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız, yine aynı şekilde hesabınıza giriş yaptıktan sonra Hesap ve Ayarlar kısmından İptal Et seçeneğini seçmelisiniz.

SMS-Mail Gelmiyor

Eğer uygulama kullanırken böyle bir hata ile karşılaşıyorsanız, kullanmakta olduğunuz arama motorunda ARAÇLAR kısmında yer alan GEÇMİŞİ TEMİZLE seçeneğini seçmelisiniz. Bunu yaptıktan sonra da sonuç alamıyorsanız CANLI SOHBET seçeneğini seçerek müşteri temsilcileriyle konuşabilirsiniz. Farklı sorunlarınız da bulunuyorsa Exxen'in müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Exxen müşteri hizmetleri numarası; 0850-241-81-48'dir.

Eğer abonelik alırken e-posta adresinizi yanlış yazdıysanız cep telefonu numaranızı girerek giriş yapabilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz. Eğer bunun sonucunda da sorunu çözemezseniz canlı sohbet ya da müşteri hizmetlerini arayarak sorununuza çözüm arayabilirsiniz.

Exxen üye sayısı kaçtır

Exxen platformuna 1 milyondan fazla kişinin üye olduğu düşünülmektedir. Mayıs 2021 tarihinde Acun Ilıcalı, platforma üye olan kişi sayısının 1 milyonu bulduğunu açıklamıştı.

Exxen code 3 hatası

Maçları takip etmek isteyen insanlar code 3 hatasıyla karşılabiliyor, hatanın teknik bir sorun olduğu belirtiliyor. Kasım 2021 tarihinde ilk kez böyle bir sorunla karşılaşıldı. Yalnızca maçları televizyona yansıtarak izlemek istendiğinde bu sorunla karşılaşılıyor.

Yıllık abonelik

Yıllık abonelik seçeneğini seçtiğiniz zaman uygulama size güzel bir indirim sunuyor. Yıllık abonelikte ücreti taksitlendirebiliyorsunuz fakat bu taksitlendirme taahhütlü olarak gerçekleştiriliyor. 12 ay süreniz dolmadan paketten ayrılamıyorsunuz.

En çok izlenen programlar

Exxen platformunda en çok izlenen 10 program şunlardır; Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi, Konuşanlar, Leyla ile Mecnun, Gibi, Arabeskin Aşk Kadınları, O Ses Türkiye Rap, Katarsis, İlginç Bazı Olaylar, Tolgshow Filtresiz

Exxen kaç ülkede var

Exxen platformu 77 ülkede izlenme imkanı sunuyor. Ortadoğu, Asya, Afrika'da bulunan devletler ve Avrupa Birliği'ne bağlı devletler bulunuyor. Amerika kıtasında bulunan devletlerin önemli bir kısmı da üyelik yapabiliyor.

Exxen indirme yöntemi

Google Play Store mağazasında Exxen platformunu arayarak kolayca indirebilirsiniz. Bir sorunla karşılaşırsanız müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Aynı şekilde App Store üzerinden de Exxen uygulamasını aratarak indirebilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal