Evli adamla beraber olduğu iddia edilen Çağla Şikel'den ilk hamle geldi: İşte o açıklama!

Geçtiğimiz sene iş insanı İzzet Antebi'yle boşanan Didem Sarı, eski eşinin Çağla Şikel ile ilişkisi olduğunu iddia ederek ikilinin yazışmalarını sızdırmıştı. Didem Sarı, evliliklerinin devam ettiği süreçte Çağla Şikel ve İzzet Antebi'nin birlikte olduğunu söyleyerek yasak aşk iddiasını patlattı. İddialar sonrasında taraflardan bir açıklama beklenirken, İzzet Antebi bugün Çağla Şikel ile olan mesajlarını yayınlayarak sessizliğini bozdu. İşte yaşanan gelişmeler...

22.07.2022-11:10 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-11:10)

İzzet Antebi ve Didem Sarı 2009'da evlenmiş, bir sene sonra kızları Mila, 2015 yılında da oğulları Moris dünyaya gelmişti. Mutlu bir evlilikleri olan çift geçen sene aldıkları boşanma kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Boşanmanın ardından İzzet Antebi bir süre güzel oyuncu Tuvanay Türkay ile birlikte olmuştu.

Eski eşinin yazışmalarını ifşa etti

İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı, dün sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gündemi salladı. Sarı, eski eşi ve Çağla Şikel'in konuşmalarını paylaşarak, daha evliyken ikilinin birlikte olduğunu ileri sürdü. Sarı, paylaşımına "Daha evlilik kararı kesinleşmeden yaşanan aşka bak" notunu yazdı.

Dört aydır oyuncu Tuvana Türkay'la beraber olan ve Didem Sarı'yla evliyken Çağla Şikel'le birlikte olduğu iddia edilen iş adamı İzzet Antebi konuyla ilgili sessizliğini bozarak ilk defa konuştu.

 çağla şikel

Didem Sarı'ya dava açıyorlar

İzzet Antebi yaptığı açıklamada, "Biz 22 Eylül 2021’de boşandık. O paylaşımlar ise ekim tarihli. Didem ayrılık sonrası Instagram hesabımı hacklemiş. Kaldı ki, Çağla Şikel ile hiçbir zaman ilişkim olmadı. Benim sevgilim değil, sadece arkadaşım. Eski eşime dava açacağım" sözlerine yer verirken, güzel sunucu Çağla Şikel'in de çıkan haberler karşısında çok sinirlendiği ve dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal