MALZEMELER:
-4 adet patates
-1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
-2 adet havuç
-1 su bardağı konserve mısır
-Yarım su bardağı siyah zeytin
-Yarım su bardağı yeşil zeytin
-2 yemek kaşığı tereyağı
-10 adet kornişon turşu
-4-5 yemek kaşığı Rus salatası
-Mayonez
-Ketçap
-Tuz
KUMPİR NASIL YAPILIR?
-Patatesleri güzelce yıkayıp kurulayın.
-Ardından patatesleri folyoya, parlak tarafı değmeyecek şekilde, sarın ve 200 derece fırında pişirin.
-Pişen patatesleri ikiye bölün.
-Soğutmadan içini tatlı kaşığıyla çok az oyun. Tereyağı, tuz ve kaşar peynirini ekleyip iyice karıştırın.
-Havucu rendeleyin. Kornişon turşuları küçük küpler halinde doğrayın.
-Sırasıyla; Rus salatasını, havucu, kornişon turşuyu, doğranmış zeytinleri ve mısırı ekleyin.
-Üzerini de istediğiniz kadar mayonez ve ketçapla süsleyip servis edin.
Afiyet olsun...