Ev sahibi ile tartışan kiracı, tüfekle polisi yaralayıp intihar etti

Bursa'da gerçekleşen olayda, ev sahibi ile tartışan 43 yaşındaki Mahmut B., gelen ihbar ile olay yerine gelen polis ekiplerine, yaşadığı binanın 3'üncü katındaki terastan pompalı tüfek ile ateş açtı. Açtığı ateş sonucu bir polis memurunu yaraladı. 2 saat boyunca polis ekiplerine direnmeye devam eden Mahmut B., özel harekat ekipleri eve operasyon düzenlerken intihar etti.

03.08.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 03.08.2022-12:02) Ev sahibi ile tartışan kiracı, tüfekle polisi yaralayıp intihar etti

Saat 20.30 sıralarında Gürsu ilçesinde yaşanılan olayda 3 katlı binanın 3'üncü katında gerçekleşti. Söylenilen iddialara göre ev sahibi Halil Ç. evini bakımsız kullandığı gerekçesiyle kiracısı Mahmut B.'ye evini 6 ay içerisinde boşaltmasını istedi. Verdiği sürenin dolması üzerine tekrar evine giden Halil Ç. kiracısı Mahmut B. ile tartışmaya girdi. Yaşanılan tartışmaların üzerine ev sahibini silahlı tehdidi üzerine Halil Ç. polisi arayarak ihbarda bulundu.

Polis memurunu yaraladı

Alınan ihbar sonucunda olay yerine gelen polis ekiplerine yaşadığı binanın 3'üncü katındaki terastan ateş açtı. Açılan ateşte bacağına saçma isabet eden polis memuru Ahmet B. yaralandı. Polis ekipleri olay yerine destek ekip istedi. Gelen takviye talebinin üzerine söz konusu yere çok sayıda polis ile sağlık ekibi geldi. Açılan ateşte yaralanan Ahmet B. sağlık ekipleri tarafından Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altında olan polis memurunun durumunun iyi olduğu bildirildi.

Operasyon sırasında intihar etti

Operasyon sırasında intihar etti

Gelen ihbar üzerine olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, binanın bulunduğu cadde araç ve yaya trafiğine kapatılırken, şüpheliye teslim olması konusunda çağrı yapıldı. Mahmut B. polisin 2 saat süren ikna çabalarına rağmen sokağa ateş açmaya devam edince olay yerine özel hareket ekipleri sevk edildi. Evin çevresindeki binalara keskin nişancı polisleri yerleştirilirken, bir ekip ise koçbaşı ile binaya giriş yaptı. Eve giren özel harekat ekipleri, Mahmut B.'nin pompalı tüfek ile kendisine ateş ederek intihar ettiği söylendi.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal