Ev almak isteyenlere büyük müjde: Ziraat Bankası’ndan ortaklaşa konut kredisi fırsatı

Türkiye’de artan konut fiyatları ev sahibi olma hayallerinin giderek sönmesine sebep oluyor. Konut sahibi olmak isteyenler kara kara düşünse de Ziraat Bankası ev almak isteyenler için oldukça avantajlı bir konut kredisi fırsatını hayata geçirdi.

04.07.2023-17:04 - (Son Güncelleme: 04.07.2023-17:04)

Kira ve konut fiyatlarının son yıllarda yaşadığı büyük yükseliş ev sahibi olmak isteyen vatandaşları kara kara düşündürüyor. Binlerce vatandaş yüksek fiyatlar karşısında ne yapacağını şaşırmış bir şekilde bir çözüm ararken bankaların sağladığı konut kredileri de yüksek faiz sebebiyle iyi bir seçenek olmaktan çıkıyor. Ancak Ziraat Bankası bu konuda sevindirecek bir konut kredisi fırsatını sunmaya hazırlanıyor. 

Ziraat Bankası’ndan ortaklaşa konut kredisi fırsatı

Türkiye’nin en köklü bankalarından birisi olan Ziraat Bankası tarafından başlatılan yeni konut kredisi fırsatı ile tek başına konut kredisi alamayan kişiler ortaklaşa konut kredisi kampanyası sayesinde daha kolay ev sahibi olabilecek. 

Ziraat Bankası ortaklaşa konut kredisi ile beraber ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlar daha rahat ödeme yaparak ev sahibi olabilecek.

Ziraat Bankası konut kredisi

Ziraat Bankası konut kredisi şartları neler?

Kamu bankalarımızdan birisi olan Ziraat Bankası sık sık başlattığı kredi fırsatlarına bir yenisini daha ekledi. Ortaklaşa konut kredisi ile ev sahibi olmak artık hayal olmayacak.

Ziraat Bankası ortaklaşa konut kredisi, 2 ila 5 kişi arasında kişinin bir araya gelerek konut alımı almasına imkan sağlıyor. Bu kişilerden düzenli gelire sahip olması isteniyor. Birden fazla kişinin bir araya gelmesi de çekilen kredilerin daha rahat geri ödenmesini mümkün kılıyor.

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları

Ziraat Bankası’nın konut kredisi faizleri çekilen kredi miktarına göre değişiklik gösteriyor. Buna göre 1,5 milyon lira ve 120 vadeli konut kredisi çekmek isteyenler ödemelerini yüzde 0,89 faiz oranıyla gerçekleştirebiliyor.

Banka, kredi için bazı belgeler de istemekte. Bu belgeler arasında başvuru formu, kimlik belgesi, gelir belgesi, alınacak olan konutun tapu belgesi gibi belgeler bulunmakta. Başvuruda bulunmak isteyenler, bu belgelerle Ziraat Bankası şubesine gidebilirler.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal