EuroLeague final four hangi takımlardan oluşuyor? 2022 EuroLeague Final Four takımları

Temsilcimiz Anadolu Efes’in Armani Exchange Milan’ı Play-off’ta devirerek Final Four’a yükselmesi sonrasında 2022 Euroleague Final Four takımlarının kimler olduğu merak edilmeye başlandı. Peki EuroLeague final four hangi takımlardan oluşuyor? Merak edilenler haberimizde...

29.04.2022-11:31 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-11:31) EuroLeague final four hangi takımlardan oluşuyor? 2022 EuroLeague Final Four takımları

Turkish Airlines Euroleague Play-off çeyrek final 4. maçında temsilcimiz Anadolu Efes Olimpia Milano’yu Sinan Erdem Spor Salonu’nda 75-70 yenerek seride durumu 3-1 yaptı ve Final Four’a yükselmeyi başardı. Bu turnuvanın son şampiyon apoletine de sahip olan Anadolu Efes üst üste 3. defa Euroleague’de Final Four oynamaya hak kazandı. Basketbol severler ise Final Four’da hangi takımların yer alacağını merak ediyor.

Anadolu Efes üst üste 3. kez Final Four’da

Evinde Olimpia Milano’yu 75-70 yenerek Euroleague’de üst üste 3. kez Final Four’a yükselen Anadolu Efes’i dün oynanan maçta tam 15 bin 108 seyirci destekledi. Bu karşılaşma koronavirüs salgınının başlamasından bu yana Avrupa’daki en yüksek seyircili karşılaşma olarak tarihe geçti.

Final Four takımları

EuroLeague final four hangi takımlardan oluşuyor?

2022 Euroleague Final Four takımları şu an için Anadolu Efes ve Real Madrid oldu. Real Madrid, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i 3-0 yenerek tur biletini almıştı. Diğer iki takım Bayern Münih Barcelona, Olympiakos Monaco eşleşmelerinin galibi olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal