EURO 2024’te savunmaları perişan etti talipleri arttı: Barış Alper Yılmaz için Liverpool devreye girdi

EURO 2024’te mücadele eden Türkiye’nin en öne çıkan isimleri arasında yer alan Barış Alper Yılmaz için Avrupa devleri harekete geçti. İngiliz ekibi Liverpool, 24 yaşındaki yıldız için Galatasaray’ın kapısını çalacak.

08.07.2024-10:26 - (Son Güncelleme: 08.07.2024-11:22) EURO 2024’te savunmaları perişan etti talipleri arttı: Barış Alper Yılmaz için Liverpool devreye girdi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) Türkiye ile rakip savunmaları darmadağın eden Barış Alper Yılmaz’ın talipleri giderek artıyor. Özellikle Hollanda’ya karşı oldukça etkili olan kanat oyuncusu için Liverpool’un devreye girdiği ifade edildi.

Barış Alper Yılmaz için Liverpool devreye girdi

Galatasaray’ın genç yeteneği Barış Alper Yılmaz, Premier Lig devlerinin radarında. Liverpool, Manchester United ve Tottenham’ın ilgisini çeken oyuncu, İngiliz futbolseverler ve kulüp yöneticileri tarafından yakından takip ediliyor.

Barış Alper Yılmaz’ın Premier Lig’de forma giyen oyunculara karşı sergilediği üstün performans, İngiliz futbol çevrelerinde büyük bir hayranlık uyandırdı. Özellikle Liverpool’un, son maçın ardından Barış Alper için transfer çalışmalarına başladığı iddia ediliyor.

EURO 2O24’te savunmaları perişan etti talipleri arttı: Barış Alper Yılmaz için Liverpool devreye girdi

Galatasaray’ın talebi en az 30 milyon euro

Galatasaray yönetimi, genç yıldız için 30 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Ancak, Barış Alper’in Hollanda maçında gösterdiği performans sonrası bu rakamın daha da artabileceği konuşuluyor. 2023-24 sezonunda tüm kulvarlarda çıktığı 70 maçta 9 gol ve 12 asistle oynayan Barış Alper, Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer listelerinde üst sıralarda yer alıyor.

Barış Alper Yılmaz’ın geleceği merakla beklenirken, Liverpool’un yanı sıra Manchester United ve Tottenham da genç forveti kadrolarına katmak için yoğun çaba sarf ediyor. Bu transfer yarışı, Galatasaray’ın genç yıldızının Avrupa’nın büyük kulüplerine transfer olma ihtimalini artırıyor.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal