EURO 2024 hazırlıkları tamamlanıyor: Türkiye Polonya ile karşı karşıya gelecek

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamındaki son karşılaşmasına Polonya ile karşılaşacak. İşte maçın ayrıntıları…

09.06.2024-10:59 - (Son Güncelleme: 09.06.2024-10:59) EURO 2024 hazırlıkları tamamlanıyor: Türkiye Polonya ile karşı karşıya gelecek

Türkiye, EURO 2024 hazırlıklarına deplasmanda oynayacağı Polonya maçıyla beraber son noktayı koyacak. Polonya’nın başkenti Varşova'daki PGE Narodowy Stadı'nda oynanacak hazırlık maçı, Türkiye saatiyle 21.45'te başlayacak. Bu önemli karşılaşma, TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Maçı Macaristan Futbol Federasyonundan hakem Balazs Berke yönetecek. Yardımcılıkları ise aynı ülkeden Vencel Toth ve Balazs Szert üstlenecek.

Milliler hazırlık maçlarında kazanamadı

Milli takımımız, Mart ayında oynadığı iki hazırlık maçından mağlubiyetle ayrılmıştı. Macaristan'a 1-0, Avusturya'ya da 6-1 yenilen milliler, son hazırlık maçında ise deplasmanda İtalya ile 0-0 berabere kalmıştı. EURO 2024 öncesindeki son hazırlık karşılaşmasını ise Polonya ile oynayacaklar.

EURO 2024 hazırlıkları tamamlanıyor: Türkiye Polonya ile karşı karşıya gelecek

Polonya da EURO 2024'te mücadele edecek olan takımlardan biri. Türkiye'nin F Grubu'nda yer aldığı şampiyonada, Polonya ise D Grubu'nda mücadele edecek. Ay-yıldızlı ekip, Portekiz, Gürcistan ve Çekya'nın da yer aldığı zorlu bir grupta mücadele edecek.

Aday kadroda olmayan isimler

A Milli Takım'ın EURO 2024 öncesi son aday kadrosunda, sakatlıkları nedeniyle Çağlar Söyüncü, Enes Ünal ve Ozan Kabak gibi önemli isimler bulunmuyor. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın 26 kişilik nihai kadrosunda ise Altay Bayındır, Mert Günok, Merih Demiral, Hakan Çalhanoğlu gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal