Euphoria Netflix'te var mı? Euphoria dizisi nereden izlenir? Euphoria konusu ve oyuncuları

Son dönemin sevilen dizileri arasında yer alan Euphoria, en çok izlenen diziler listesinin de üst sıralarında yer alıyor. Euphoria dizisini merak edenler ise Euphoria Netflix'te var mı? sorusuyla dizinin nereden izleneceğini de araştırıyor. İste diziyi izleyebileceğiniz platform ismi ve Euphoria'nın konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler..

24.03.2022-13:14 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-13:14) Euphoria Netflix'te var mı? Euphoria dizisi nereden izlenir? Euphoria konusu ve oyuncuları

Emmy ödülüne layık görülen ve son 10 yıl içinde Twitter'da hakkında en çok konuşulan dizi olarak bilinen Euphoria dizisi dizi severler tarafından nerede ve nasıl izlenir şeklinde araştırılmaya başlandı. Bu güne kadar 2 sezon olarak yayınlanan dizinin 3. sezonun yayınlanıp yayınlanmayacağı da büyük merak konusu.

Euphoria dizisi nereden izlenir?

HBO için Sam Levinson'un yarattığı Amerikan genç drama dizisi olan Euphoria'yı izlemek isteyen dizi severler 'Euphoria Netflix'te var mı?' sorusuna yanıt ararken aynı zamanda dizinin konusunu ve oyuncularını da araştırıyorlar. Haberimizin detayında Euphoria dizisinin nereden izleneceğine dair detaylarına ulaşırken aynı zamanda dizinin konusu ve oyuncu bilgilerine de ulaşabilirsiniz.

Euphoria dizisi nereden izlenir?

Dünyanın en çok takip edilen diziler listesinin ilk sıralarında yer alan Euphoria dizisi, Netflix platformunda yayınlanmıyor. Diziyi izleyiciler Euphoria Blu TV üzerinden izleyebilirler.

Euphoria dizisi nereden izlenir?

Euphoria konusu

ABD'li bir grup gencin hikayelerinin anlatıldığı Euphoria dizisinde gençlerin seks, uyuşturucu ve tramvaları işleniyor. Sosyal medya ile çevrili hayatlarında yaşadıkları çetrefilli durumları anlata dizide aralarındaki arkadaşlık ilişkileri de ele alınıyor.

Dizi genel olarak 17 yaşındaki Rue'nun hikayesi üzerinden gidiyor. Rue, yaz süresi boyunca bir anda ortadan kaybolmuştur. Yakın arkadaşları ise Rue'nin aşırı dozdan öldüğünü sanmışlardır. Fakat Rue, yaz aylarını değişik bir rehabilitasyon merkezine giderek bütün zamanını orada geçirmiştir. Katıldığı bir ev partisinde bir olay yaşayan Rue, o olay sonrası hayatında bazı şeylerin değişebileceğini fark eder ve dizi yeni hikayelere doğru yol alır.

Euphoria oyuncuları

- Zendaya

- Maude Apatow

- Angus Cloud

- Eric Dane

- Alexa Demie

- Jacob Elordi

- Barbie Ferreria

- Nika King

- Hunter Schafer

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal