Esra Bilgiç yeni aşkıyla ele ele: ‘’Her şey yolunda’’

Futbolcu Gökhan Töre ile olan evliliğiyle daha önce gündeme gelen oyuncu Esra Bilgiç, şu sıralarda Sabancı ailesinin bir ferdiyle aşk hayatını sürdürüyor. Faruk Sabancı ile ele ele görüntülenen güzel oyuncu kameralara ‘’Her şey yolunda’’ açıklamasında bulundu. İşte detaylar…

12.09.2024-10:07 - (Son Güncelleme: 12.09.2024-10:07) Esra Bilgiç yeni aşkıyla ele ele: ‘’Her şey yolunda’’

Esra Bilgiç ile Faruk Sabancı el ele görüntülendi. Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, hem kariyerindeki başarısıyla hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 'Diriliş Ertuğrul', 'Ramo', 'Kanunsuz Topraklar' gibi projelerdeki performansıyla büyük beğeni toplayan Bilgiç, Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra aşk hayatını medyadan uzak tutmayı tercih ediyordu. Ancak, ünlü isim yeni bir aşka yelken açtı.

Faruk Sabancı ile İlk Kez El Ele

Son dönemde prodüktör ve DJ Faruk Sabancı ile aşk yaşamaya başlayan Esra Bilgiç, ilk kez sevgilisiyle el ele görüntülendi. Ulus’ta bir mekan çıkışında kameralara yakalanan çift, gazetecilere mutlu anlarını paylaşmaktan çekinmedi.

Esra Bilgiç yeni aşkıyla ele ele: ‘’Her şey yolunda’’

"Her Şey Yolunda Gidiyor"

Gazetecilerle kısa bir sohbet eden Esra Bilgiç, ilişkisine dair sorulara yanıt vererek, "Her şey yolunda gidiyor" dedi. Faruk Sabancı ise sessizliğini korudu. Çiftin bu rahat tavırları, magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı.

"Sabancılara Yeni Bir Gelin!"

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı’nın birlikte görüntülenmesi sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar, "Sabancılara yeni bir gelin daha" ve "Hande ve Nazlı’ya yeni arkadaş" gibi esprili yorumlar yaparak çifti destekledi. Esra Bilgiç’in yeni ilişkisi, hayranları ve takipçileri tarafından büyük bir merakla izleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal