Esra Bilgiç yaz aşkıyla musmutlu! Bodrum’da Faruk Sabancı ile tatilini sürdürüyor

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, dizilere verilen yaz tatili arasında sevgilisi olduğu öğrenilen Faruk Sabancı ile Bodrum’da eğlenceli bir tatil yapıyor. Güzel oyuncunun mutlu halleri sevenlerinin de mutlu olmasına sebep oldu.

12.08.2024-17:07 - (Son Güncelleme: 12.08.2024-17:07) Esra Bilgiç yaz aşkıyla musmutlu! Bodrum’da Faruk Sabancı ile tatilini sürdürüyor

Kanunsuz Topraklar dizisiyle büyük ün kazanan Esra Bilgiç, sevgilisi Faruk Sabancı ile yaz tatiline Bodrum’da devam ediyor. Güzel oyuncu Esra Bilgiç, son dönemde adından sıkça söz ettiren isimlerden biri. Özel hayatını genellikle gözlerden uzak tutmayı tercih eden oyuncu, bu kez magazin muhabirlerinin objektiflerinden kaçamadı.

Faruk Sabancı ile Bodrum gecelerinde görüntülendi

Esra Bilgiç'in, ünlü iş insanı Sakıp Sabancı'nın yeğeni Mehmet Sabancı'nın oğlu Faruk Sabancı ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Faruk Sabancı, Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı'nın kuzeni olarak biliniyor.

Esra Bilgiç yaz aşkıyla musmutlu! Bodrum’da Faruk Sabancı ile tatilini sürdürüyor

Akif Yaman’ın haberine göre, çift Bodrum'da birlikte görüntülendi. Gece boyunca keyifli bir sohbet içinde olan ikili, mekandaki eğlenceye katılmadan, birbirlerine odaklanmış bir şekilde vakit geçirdi. Esra Bilgiç'in neşeli ve mutlu halleri de dikkatlerden kaçmadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal