Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'de, polisten kaçan motosiklet sürücüsü hafif ticari araca ve polis motosikletine çarparak 4 kişinin yaralanmasına neden oldu.

02.10.2024-03:37 - (Son Güncelleme: 02.10.2024-03:37) Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, polisten kaçan bir motosiklet şoförü, bir hafif ticari araca ve ardından kendisini takip eden polis motosikletine çarparak toplamda 4 kişinin yaralanmasına yol açtı.

Kaza Anı ve Detaylar

Olay, Emek Mahallesi Fahrettin Günaltay Caddesi'nde meydana geldi. 17 yaşındaki K.H., plakasız motosikleti ile uygulama yapan motosikletli yunus timlerinin "dur" çağrısına uymayarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında K.H.'nin motosikleti, karşı yönden gelen 26 PE 366 plakalı hafif ticari araç sürücüsü C.C.'ye çarptı.

Yaralılar ve Tedavi Süreci

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet, takipteki yunus timinin motosikletine de çarparak 26 A 48647 plakalı motosikleti kullanan polis memuru M.İ.'yi de etkiledi. Kazada, motosiklet sürücüsü K.H., hafif ticari aracın sürücüsü C.C. ve yunus timindeki polis memurları M.İ. ile F.Ü. yaralandı.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal