Eskişehir'de Kuyumcu Dolandırıcılığı: Tutuklama Gerçekleşti

Eskişehir'de altın emanet alarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen kuyumcu tutuklandı.

06.10.2024-12:05 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-12:06) Eskişehir'de Kuyumcu Dolandırıcılığı: Tutuklama Gerçekleşti

Eskişehir'de Kuyumcu Dolandırıcılığı Olayı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde kar vaadiyle müşterilerini dolandırdığı iddia edilen bir kuyumcu, F.G. (45), tutuklandı.

Olayın Detayları

Arifiye Mahallesi Kuyumcular Sokak’taki dükkanında, yaklaşık 30 müşterisine sattığı altınların kendisinde kalması durumunda kar payı vereceğini vadeden F.G., emanet aldığı altınlarla kayıplara karıştı. Müşterilerinin durumu fark etmesi üzerine, polise başvurdular.

Gözaltı ve Tutuklama Süreci

Gözaltına alınan F.G.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra, adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından hakimlikçe tutuklandı.

Yapılan incelemelerde, dolandırıcının kaçtığı ve yaklaşık 25 milyon lira değerinde altın emanet aldığı tespit edildi. Müşterilerinin mağduriyetini gidermek için gerekli adımlar atan polis ekipleri, F.G.'yi Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir evde yakaladı.

Müşteri Mağduriyetleri

Yaşanan dolandırıcılık olayı sonrası, mağdur olan müşteriler büyük bir kayıp yaşadı. Olay, dolandırıcılık vakalarının önlenmesi adına halkı daha dikkatli olmaya çağırıyor.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, sattığı altınları emanet alıp kar vaadinde bulunduğu...

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, sattığı altınları emanet alıp kar vaadinde bulunduğu müşterilerini dolandırdığı öne sürülen kuyumcu gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal