Eski Galatasaraylı’dan Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama: Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı

Süper Lig 19. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK’yı Valencia’nın 90+1’de bulduğu golle 2-1 yendi. Karşılaşma sonrası bir spor programında karşılaşmayı yorumlayan eski Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş’in ‘’Ertuğrul Ersoy Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı’’ sözleri sarı lacivertli taraftarları kızdırdı.

16.01.2023-11:20 - (Son Güncelleme: 16.01.2023-11:20) Eski Galatasaraylı’dan Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama: Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Gaziantep FK deplasmanına çıkan Fenerbahçe, mutlak galibiyet alması gereken karşılaşmayı Enner Valencia’nın son dakikalarda attığı golle 2-1 galip tamamladı. Son 4 maçta 3. galibiyetine uzanan sarı lacivertliler, lider Galatasaray ile aradaki 4 puanlık farkı korudu. Karşılaşma sonrası bir spor programında karşılaşmayı yorumlayan eski Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş’in ‘’Ertuğrul Ersoy Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı’’ sözleri sarı lacivertli taraftarları çileden çıkardı.

Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı

TRT Spor’daki bir spor programında Gaziantep FK Fenerbahçe yorumlayan eski futbolcu Necati Ateş, Gaziantep FK’nın savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy’a ağır eleştiriler yöneltti. 

Necati Ateş Gaziantep Fenerbahçe

Ateş, ev sahibi ekibin stoperinin Fenerbahçe’nin galibiyet alması için özel çaba sarf ettiğini iddia ederek,  "Gaziantep FK'da Ertuğrul, bugün Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı. Beğendiğim bir futbolcu ama maalesef her golde o var." ifadelerini kullandı.

Necati Ateş Gaziantep Fenerbahçe-1

Necati Ateş, karşılaşma hakkındaki sözleriyle sosyal medyada binlerce Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal