Eski Galatasaraylı futbolcular olay itiraf: Kadroya giremediğim bir maçta hocayla konuştular

Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Sercan Yıldırım, sarı kırmızılı formayı giydiği dönemle ilgili olay olacak bir itirafta bulundu. Takım dayanışmasının üst düzeyde olduğunu söyleyen Yıldırım, eski takım arkadaşları Riera, Baros, Elmander, Colin Kazım ve Muslera ile olan bir anısını anlattı. İşte detaylar...

26.01.2023-10:20 - (Son Güncelleme: 26.01.2023-17:39) Eski Galatasaraylı futbolcular olay itiraf: Kadroya giremediğim bir maçta hocayla konuştular

Galatasaray’da yıllar önce forma giyen Sercan Yıldırım, sarı kırmızılı takımda yer aldığı dönemle ilgili oldukça dikkat çeken bir itirafta bulundu. Yıldırım, bir karşılaşmanın kadrosuna girememesine rağmen takım arkadaşlarının sırf onlarla poker oynaması için kendisini kadroya yazdırdığını söyledi. 

Vakit geçirmek için poker oynuyorduk

Atakan Kurt'un YouTube programına konuşan Sercan Yıldırım; Albert Riera, Milan Baros, Elmander, Colin Kazım ve Muslera ile zevk almak ve vakit geçirmek için poker oynadıklarını itiraf etti.

Sercan Yıldırım Galatasaray

Poker masasında toplanan paraları ise kulüp çalışanlarına dağıttıklarını iddia eden Sercan Yıldırım'ın son hikayesi sosyal medyada ses getirdi. Takım arkadaşlarının sırf onunla poker oynayabilmek için kadroya giremediği maçta teknik direktör ile konuşarak Sercan Yıldırım'ı kadroya aldırması itirafı olay oldu.

Sercan Yıldırım Galatasaray-1

Sercan Yıldırım, 2011 yılında Bursaspor’dan Galatasaray’a transfer olmuş ve 2016 yılına kadar sarı kırmızılı kadroda yer almıştı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal