Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, adaylık konusunda camiadan isimlerle istişareler yaptığı açıkladı

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılı kulüpte gerçekleştirilecek olan olağanüstü başkanlık seçiminde aday olup olmayacağı konusunda istişareler yaptığını açıkladı.

29.03.2022-09:40 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-09:40)

Galatasaray Spor Kulübü'nde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrenin ardından sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mevcut Başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi nedeniyle kısa bir süre içerisinde başkanlık seçimine gidecek olan Galatasaray'da gündem bir hayli yoğun.

Taraftarlar merak içerisinde adayları bekliyor

Sarı kırmızılı taraftarlar merak içerisinde gerçekleştirilecek olan başkanlık seçiminde çıkacak olan adayları beklemeye koyulurken, camiada sık sık daha önceden görev yapmış başkanların ismi de ön plana çıkmıştı.

Ünal Aysal'dan adaylık açıklaması!

Adı Galatasaray başkanlığı ile anılan eski Başkan Ünal Aysal, Sabah Gazatesi'ne yaptığı açıklamalarla birlikte taraftarları heyecanlandırdı.

Ünal Aysal adaylık sözleri

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, başkanlık seçiminde aday olup olmayacağı yönünde yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Son yaşanan gelişmelerden sonra camianın önde gelen isimlerinden görüşme isteği geldi ve bu hafta boyunca randevu verdim. Bu tarz sorunların devam etmemesi için sistemin detaylı analizini yapıyoruz. Galatasaray camiasının önde gelen isimleriyle istişareler yapıyorum. ' ifadelerini kullandı.

Seçim tarihi belli oldu!

Galatasaray, olağanüstü seçimli genel kurulunun 23 Nisan'da yapılacağını ancak yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde toplantının 30 Nisan'da yapılacağını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal