Esenyurt'ta Devlet Hastanesi'ndeki Yangın Kontrol Altına Alındı

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ameliyatlar ertelendi.

14.10.2024-12:31 - (Son Güncelleme: 14.10.2024-12:31) Esenyurt'ta Devlet Hastanesi'ndeki Yangın Kontrol Altına Alındı

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde Yangın Çıktı

Esenyurt'ta bulunan Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nin bodrum katında meydana gelen yangın, kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının, bodrum katındaki elektrik panosundaki kabloların alev alması sonucu çıktığı bildirilirken, itfaiye ekipleri hızlı bir müdahale ile durumu kontrol altına aldı.

Hastalar Tahliye Edildi

Yangın sırasında hastanenin bazı bölümlerinde bulunan hastalar güvenli bir şekilde tahliye edildi. Olayın ardından gün içerisinde planlanmış olan tüm cerrahi ameliyatlar ise iptal edildi.

Hasta Yakınından Açıklama

Tahliye edilen bir hasta yakını olan Murat Özgüneş, yangın anında hastanenin cerrahi bölümünde beklediklerini ifade ederek, "Alt katta doğumhanenin ve ameliyathanenin olduğu bölümde kablodan yangın çıktı. Duman önce azdı, fakat sonrasında yoğunlaştı. Bu nedenle tedbir amaçlı olarak ameliyatımız iptal edildi." dedi.

Yangının Durumu ve Son Gelişmeler

Özgüneş ayrıca, ameliyathaneden de birkaç hastanın tahliye edildiğini belirterek, "Onlar tedbir amaçlı olarak bir süre bekletildi. Yangından etkilenen ciddi bir durum olduğuna dair bir bilgi yok, yani genel olarak herkes güvende." şeklinde konuştu.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nin bodrum katındaki elektrik panosunda kabloların...

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nin bodrum katındaki elektrik panosunda kabloların yandığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri de yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Bazı hastalar tahliye edilirken, gün içinde yapılması beklenen ameliyatların ertelendiği bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal