Esenler'de Boşaltılan Binanın Çatısında Çökme Meydana Geldi

Esenler'de kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan bir binanın çatısında çökme oldu, park halindeki araçlar hasar gördü.

15.10.2024-22:31 - (Son Güncelleme: 15.10.2024-23:41) Esenler'de Boşaltılan Binanın Çatısında Çökme Meydana Geldi

Esenler'de Çatı Çökmesi Oluyor

Esenler ilçesinde, daha önce kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bir binanın çatısında kısmi çökme meydana geldi. Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi 1118. Sokak'ta bulunan üç katlı bir binada gerçekleşti. Binanın çatısından düşen parçalar, park halindeki iki araca ciddi hasar verdi.

Olay Yerinde Panik Anları

Olayın gerçekleşmesinin ardından, bölgeye hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alınan güvenlik önlemleri kapsamında, polis çevrede şerit çekerek vatandaşları uzaklaştırdı ve ekiplerin çalışmaları sürerken mahallede panik yaşandı.

Mahalleli Yaşananları Anlattı

Mahalle sakinlerinden Murat Kayaalp, o esnada bir berber dükkanında oturduklarını ve aniden büyük bir gürültü duyduklarını belirtti. Olayın ardından üç çocuğun kaçıştığını görerek dışarı çıktıklarını ifade eden Kayaalp, "Şükürler olsun ki yaralı yok, bu bizim için en önemli şey. Çatının üstünden tuğlalar düştü." dedi.

Bir diğer mahalleli Şerif Doğan ise, düşen parçalar nedeniyle çocukların tam zamanında kurtulduğunu ve iki aracın da kullanılamaz hale geldiğini aktardı.

Olayın ardından bölgedeki ekiplerin çalışmaları devam ediyor ve binanın durumu inceleniyor.

Esenler'de daha önce kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan binanın çatısında kısmi çökme meydana...

Esenler'de daha önce kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan binanın çatısında kısmi çökme meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal