Erzurum’da otomobil 5 metreden yere çakıldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Erzurum Horasan’da 5 metre yüksekten düşen otomobilde bulunan 7 kişiden 3’ü hayatını kaybederken diğer 4’ü ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

07.07.2024-11:10 - (Son Güncelleme: 07.07.2024-11:10) Erzurum’da otomobil 5 metreden yere çakıldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Erzurum’un Horasan ilçesinde seyir halinde olan otomobil, 5 metre yüksekten yere düştü. Kaza sonucunda düşen otomobilde bulunan 7 kişiden 3’ü hayatını kaybederken diğer 4’ü ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Erzurum’da otomobil 5 metreden yere çakıldı

Haber7’nni yer verdiğine göre; Kaza, Ağrı'nın Patnos ilçesinden Çankırı'ya gitmekte olan Furkan Uçar yönetimindeki 16 KIK 88 plakalı otomobilin Horasan ilçe girişinde meydana geldiği bildirildi. Sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek aracın 5 metre yükseklikten düşmesine neden oldu. 

Erzurum’da otomobil 5 metreden yere çakıldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kazada, Nabizade Ünal (9), Erve Tuana Ünal (13) ve Zeynep Uçar (45) hayatını kaybetti. Kazadan sağ kurtulanlar ise Elif Zeynep Ünal (11), Ebru Neva Uçar (13), sürücü Muhammed Furkan Uçar (22) ve Sümeyra Ünal (39) olarak belirtildi.

Olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, çevredekiler ilk müdahaleyi yaparak 112'yi aradılar. Yaralılar, Erzurum ve Horasan ilçesindeki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazanın detaylarıyla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal