Ersan Ercan Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Olmaya Devam Ediyor

Ersan Ercan, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanlığı'na yeniden seçildi. İşte detaylar.

11.10.2024-15:44 - (Son Güncelleme: 11.10.2024-15:44) Ersan Ercan Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Olmaya Devam Ediyor

Ersan Ercan Yeniden Başkan

Türkiye Bilardo Federasyonu'nun 6. Olağan ve Mali Genel Kurulu, Ankara'daki Gölbaşı Bilardo Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ersan Ercan, başkanlık için Deniz Yücesan ile yarıştı.

Seçim Sonuçları

Divan başkanlığını Sadri Atam'ın üstlendiği genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Federasyonun 200 delegesinden 180'i oy kullandı. Ercan, 135 oyla tekrar başkanlık görevine getirilirken, Yücesan 43 oy aldı ve 2 oy geçersiz sayıldı.

10 Yıl Önce ve Bugünü Karşılaştırdı

Ersan Ercan, göreve başladıkları 10 yıl öncesini ve mevcut durumu değerlendirerek, "Göreve geldiğimizde iki odalı, yetersiz bir federasyon bürosu vardı. Bugün geldiğimiz noktada, dünya standartlarında tesislerimiz ve organizasyonlarımız var," şeklinde konuştu.

Gelecek Planları

Ercan, önümüzdeki dönemde de büyük uluslararası etkinlikleri Türkiye'ye kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, "Milli eğitimle iş birliği yaparak bilardonun seçmeli ders olarak müfredata girmesini sağlamak istiyoruz," dedi. Ayrıca, tesis yanına konaklama tesisi inşa etme projelerinin de bulunduğunu vurguladı.

Yeni Yönetim Kurulu

Ersan Ercan'ın yeni yönetim kurulunda bulunan isimler arasında Ece İmge Yılmaz, Yağmur Arslan, Muhammed Leysi, Halim Doruk, Cumabey Germi, Yasin Dandan, Turgay Civelek, Murat Tüzül, İhsan Delibaş ve Miray Koraltürk yer aldı.

Ersan Ercan, 10 yıldır yürüttükleri çalışmaların başarılarına vurgu yaparak, desteği için herkese teşekkür etti.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanlığı'na mevcut başkan Ersan Ercan, yeniden seçildi. Ercan...

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanlığı'na mevcut başkan Ersan Ercan, yeniden seçildi. Ercan, Ankara'da Gölbaşı Bilardo Tesisleri'nde gerçekleştirilen Türkiye Bilardo Federasyonu 6. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda, konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal